Akıllı TelefonAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Asus Zenfone 4 Selfie Lite tanıtıldı!

Asus Zenfone 4 Selfie Lite modeli tanıtıldı. Daha önce Zenfone serisi altında selfie odaklı iki telefon duyurusu gerçekleştiren Asus’tan yeni bir telefon daha geldi. Asus’un resmi web sitesinde listelenen yeni telefonda LED flaş destekli f/2.0 lense sahip 13 megapiksel ön kamera yer alıyor.

Kullanıcının çektiği özçekimleri, videoları ve canlı akışları güzelleştirme için ASUS SelfieMaster teknolojisine sahip olan ön kamerada PixelMaster kamera modları da yer buluyor.

Telefonun arkasında ise yine f/2.0 lense sahip 13 megapiksellik bir kamera kullanılıyor. Faz algılamalı odaklanma gerçekleştirebilen arka kamera titremeyi azaltan 3 eksenli elektronik görüntü sabitleme özelliğine sahip. Kamerada ayrıca Portre modunda fotoğraflar çekmek mümkün.

5.5 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekran ile donatılan yeni Zenfone telefona dört çekirdekli Snapdragon 425 işlemcisi güç veriyor. 2 GB RAM, 16 GB / 32 GB dahili depolama, microSD kart desteği, 3.000 mAh kapasiteli pil, Android 7.0 ve ZenUI 4.0 telefonda öne çıkan diğer özellikler. Yeni model bu hafta içerisinde 156 $ – 176 $ arasında bir fiyattan satışa sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu