Güncel Teknoloji HaberleriOyun HaberleriTeknoloji
Trend

Oyunun tadı kaçtı: Sony, PlayStation Plus aboneliklerine zam yaptı

Birbirinden farklı oyunları kullanıcılarla buluşturan Sony, PlayStation Plus için Eylül ayı itibariyle zam yapacağını duyurdu. İşte yeni fiyatlandırma.

Oyuncuların binlerce içeriğe erişim sağladığı PlayStation Plus, zaman zaman ücretsiz oyunlarıyla yüzleri güldürüyor. Ancak artan enflasyon ve döviz kuru oyun sektörünü de epey olumsuz etkilemiş durumda.

Öyle ki Sony, PlayStation Plus için 6 Eylül’den itibaren zam yapacağını açıkladı. Peki yeni abonelik fiyatları ne kadar olacak?

PS Plus abonelik ücretlerine zam yolda

Sony’nin bir süredir piyasada olan ve dikkat çeken oyun platformu PlayStation Plus, PlayStation kullanıcılarına çevrimiçi oyun oynama, bulut depolama ve her ay ücretsiz oyunlar alma imkanı sunuyor. Ancak fiyatlarıyla her geçen gün kullanıcıları da ne yazık ki üzüyor.

Şirket, küresel çapta zam yapacağını açıklarken Türkiye fiyatı için bir bilgi vermedi. Ancak dolar bazından ABD’deki kullanıcılar için yeni fiyatlandırma şöyle olacak:

Essential planı 60 dolardan 80 dolara, Extra planı 100 dolardan 135 dolara ve Premium planı ise 120 dolardan 160 dolara yükselecek. Şu an PlayStation Plus’a abonesi iseniz, fiyat artışı bir sonraki yenileme tarihinde veya 6 Kasım’dan sonra geçerli olacak.

PlayStation Plus fiyatlarındaki artış hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Aboneliğinizi devam ettirecek misiniz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.

Kaynak: The Verge
Derleme: Teknoburada.com

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu