Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy C serisi için Android Oreo müjdesi!

Samsung, 2016 yılı telefonlardan şu ana dek Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge’i Android 8.0 sürümüne yükseltti. Şirket bunun yanında daha güncel giriş ve orta segment telefonlar için güncelleme programını sürdürüyor. Gelen bilgilere bakılırsa sıra geldi Samsung Galaxy C serisine.

Samsung’a yakın Çinli kaynaklara göre Galaxy C serisi modeller için Andorid 8.0 Oreo beta programı başlıyor. Test süresi ilk etapta Galaxy C9 Pro için bu ay içerisinde başlayacak. Temmuz ayı içerisinde ise Galaxy C7 Pro, Galaxy C5 Pro ve Galaxy C7 için Android 8.0 beta programı başlayacak. Galaxy C5 görünüşe bakılırsa güncelleme yol haritasının dışında tutulacak.

Samsung Galaxy C
Samsung Galaxy C

Sözü edilen güncelleme tarihleri Çin için geçerli. Yukarıda saydığımız Galaxy C serisi telefonlardan birini eğer farklı bir ülkede kullanıyorsanız güncellemeyi ilerleyen bir zamanda almanız olası görünüyor.

Birçok Galaxy C serisi telefon ülkemize paralel ithal yoluyla giriş yaptı. Çin tabanlı modellere Türkçe dil desteği eklemek için bazı yazılımsal değişiklikler yapıldığı biliniyor. Bu nedenle güncelleme için nasıl bir yol izleneceği tam bir muamma. Bu durumda kullanıcılar Hong Kong (Türkçe dil desteği mevcut) için yayımlanan güncellemeyi Odin aracılığıyla yükleme zorunda kalabilir.

 

Xiaomi Mi 8 Avrupa fiyatı belli oldu! Fiyat rekabetçi görünüyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu