Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 Ultra Ekran Sorunu Hala Çözülmemiş Görünüyor

Galaxy S22 Ultra ekran sorunu bir süreden beridir gündemde. Samsung’un yayınladığı son güncelleme görünüşe bakılırsa bu sorunu gidermiyor.

Son dönemin popüler telefonlarından biri olan Samsung Galaxy S22 Ultra ekran sorunu henüz sona ermiş görünmüyor. Kullanıcıların aktardıklarına göre telefonun ekranında oldukça geniş bir alanda piksellerden oluşan bir şerit oluşuyor. Yine bazı kullanıcılar telefonları kilit ekrandayken parmak izi tarayıcısıyla açmak istediklerinde tam saat üzerinde bir çizgi oluşuyor. Aslına bakılırsa her iki sorun da aynı bölgede oluşmakta.

Galaxy S22 serisi için geçtiğimiz gün itibariyle dünya genelinde bir güncelleme yayınladı. Şubat ayı güvenlik düzeltmelerini içeren güncellemeyi yükleyen kullanıcıları bahsi geçen ekran sorunun hala sürdüğünü rapor ediyor.

Samsung kısa süre önce yaptığı açıklamada sorunu bir yazılım güncellemesiyle çözeceğini bildirdi. Fakat görünüşe bakılırsa çözüm henüz bu güncellemeye dahil edilmiş değil.

Galaxy S22 Ultra ekran

Samsung telefondaki ekran sorunu için henüz bir güncelleme yayınlamamış olsa da, bunun için kullanıcıları çok fazla bekleteceğini düşünmüyoruz. Öte yandan şirketin sorun için geçici bir çözümü de mevcut. Bunun için kullanıcılardan ekran çözünürlüğünü Full HD+’a ayarlamaları ve Canlı modu tercih etmeleri öneriyor. S22 Ultra kullanıcıları bu özelliği Ayarlar > Ekran > Ekran modu yolunu izleyerek aktif edebilirler.

Samsung, ayrıca Galaxy S22 serisini 4 Mart tarihi itibariyle ülkemizde satışa çıkaracak. 13 Mart tarihine kadar ön sipariş süreci devam edecek telefonlarda ön siparişe özel promosyonlar olacak. S22 Ultra ülkemizde satışa sunulduğunda muhtemelen bu ekran sorununu yaşamayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu