Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Apple iPhone 12 etkinliği nasıl izlenir?

iPhone 12 etkinliği için saatler kaldı. Peki, Apple’ın online olarak düzenleyeceği bu etkinlik canlı olarak nasıl ve nereden izlenecek?

Apple, bugün Türkiye saati ile 20:00‘da etkinlik düzenleyecek. Hepimizin iPhone 12 etkinliği olarak isimlendirdiği bu etkinlikte Cupertinolu firma yeni ürünlerini sergileyecek. Tabii bu ürünler arasında en çok merak edileni ise iPhone 12 olacak. Koronavirüs salgınından dolayı etkinliklerini artık fiziki olarak düzenlemeyen Apple, bu etkinliği de online olarak düzenleyecek. Önceden banta alınmış kaydı gösterecek olan Cupertinolu firma bu yayını Apple.com üzerinden başlatacak.

Apple Park’taki etkinliği izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Windows için Google Chrome ve Microsoft Edge (Chromium) macOS için Safari ve Google Chrome, iPhone için Safari ve Android için Google Chrome üzerinden izlenebilecek olan bu etkinlik YouTube üzerinden de yayınlanacak.

YouTube üzerinden her cihazdan akıcı bir şekilde izlemek için aşağıdaki videoya tıklayarak hatırlatıcı oluşturabilirsiniz. Etkinliğin başlamasına yakın telefonunuzdaki YouTube uygulamasına bir bildirim gelecek. Bu bildirime tıklayarak canlı yayına siz de ortak olabilirsiniz.

Apple’ın bugün iPhone 12 modellerini tanıtması bekleniyor. Ancak iPhone 12’lerde beklenen özellikler maalesef ki yer almayacak gibi görünüyor. Bildiğiniz gibi Android cephesi ekran tazeleme hızı konusunda 60 Hz’i geride bırakalı 2-3 yıl oluyor. Apple hala iPhone modellerinde 60 Hz ekran kullanıyor. Bu yıl bunun değişmesi ve 120 Hz ekrana geçiş yapılması bekleniyordu. Ancak Apple’ın 120 Hz için hazır olamadığı ve bu özelliğe yer vermeyeceği söyleniyor.

Dünyanın en güçlü yonga seti Apple A14‘ten beslenecek olan modellerde 4 GB RAM‘in yer alması bekleniyor. Fiyat konusunda ise Apple’ın yine acımasız olacağı ve 1.099 dolar bandına kadar çıkacağını düşünüyoruz. Kamera konusunda ise sadece Pro modeller LiDAR tarayıcı ile farkını ortaya koyacak. Düz modellerde ise bu tarayıcı yer almayacak.

Son olarak etkinlikte Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, yeni iPad Air, AirPods Studio ve yeni HomePod modellerinin tanıtılacağını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu