Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M22 Kamera Özellikleri SızdırıldI!

Son günler de sızıntılar ile gündeme gelen Samsung bugün de Galaxy M22 ile gündeme geldi. M22’nin kamera özellikleri sızdırıldı.

Son iki gündür çeşitli güncelleme haberleri ile gündeme gelen Samsung şirketi yeni amiral gemilerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Her bütçeye uygun telefon ve tabletler üreten şirket yakında iki farklı tablet modelini de karşımıza çıkaracak. Bu sabah saatlerin de telefon ve tabletleri için güvenlik güncellemeleri yayınlayan şirket, şimdi de Galaxy M22 kamera sızıntısı ile haberlerimize konu oldu. Yakında piyasadaki yerini alacak olan M22 akıllı telefonun kamera özellikleri sızdırıldı. Samsung kamera da yine iddialı görünüyor.

Bu yıl içerisinde piyasadaki yerini alması beklenen M22 hem özellikleri hem de performansı ile adından epey söz ettirecek. Bugün cihazın bazı teknik özellikleri ve kamera özellikleri ortaya çıktı. Hadi şu telefona daha yakından bir göz atalım.

Galaxy M22
Galaxy M22

Samsung Galaxy M22 Özellikleri

Bugün gelen detaylara göre cihazın arka tarafında 48MP’lik ana bir kamera yer alacak. M21’de de olduğu gibi birincil kameraya ek olarak 20MP + 13MP kameraların da yer alacağı iddia ediliyor. M32 gibi 6.000mAh kapasiteye sahip batarya ile karşımıza çıkacağı belirtilen telefon MediaTek Helio G80 işlemciye sahip olacak. Telefon bir kere şarj edildikten sonra birkaç gün süren bir deneyim sunacak. Siyah, mavi ve beyaz renklerde lansmana çıkması beklenen telefonun Hindistan’da farklı bir varyantta da piyasaya sürülebileceğini unutmadan söyleyelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu