Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Watch İçin Yeni Bir Sertifika Alındı! Geliyor!

Son dönemlerin en başarılı amiral gemilerine sahip olan OnePlus şu sıralar akıllı saat çalışmalarını hızlandırdı. OnePlus Watch akıllı saat geliyor.

Akıllı telefon piyasasında oldukça önemli bir konumda yer alan OnePlus devasa ekranlı amiral gemileri ile adından epey söz ettirmişti. Her yıl yepyeni teknolojileri kullanıcılarına sunan ünlü marka şu sıralar akıllı saat alanında önemli adımlar atmaya başladı. Hatta yeni bir sertifika daha aldığını doğruladı. OnePlus Watch yakında piyasadaki yerini alacak.

Hatırlayacağınız üzere uzun bir süredir OnePlus’ın akıllı saat çıkaracağına dair çeşitli söylentiler vardı. Bu söylentiler başlarda OnePlus için alay konusu olsa da daha sonra bu söylentiler doğrulandı. Ağustos 2020’de OnePlus’ın W301GB model numarasına sahip bir akıllı saat üzerinde çalıştığı Singapur ortaya çıktı. Ardından Ekim ayında akıllı saatin dairesel bir kadrana sahip olarak piyasaya çıkış yapacağı önce sızdırıldı. Ayrıca Ekim 2020’de akıllı saatin piyasaya sürüleceği de OnePlus tarafından doğrulandı. Aynı ay içerisinde de akıllı saatin ertelendiği bilgisi paylaşıldı.

OnePlus Watch
OnePlus Watch

Kasım 2020’ye geldiğimizde de bu akıllı saatin Cyberpunk 2077 Limited Edition temalı kayışlara sahip olduğu bilgisi verildi. Aralık 2020’de ise OnePlus CEO’su ve kurucu ortağı olan Pete Lau, akıllı saatin 2021 yılının başlarında resmiyet kazanacağını açıklamıştı.

Bugün ise yine çeşitli sızıntılar ile OnePlus Watch’a dair yeni bilgiler edindik. OnePlus Watch’da Healt yani Sağlık uygulaması da olacak. Bu özellik ile kullanıcılar kaç adım attıklarını öğrenebilecekler. Ayrıca şirketin bir kare kadranlı bir de dairesel kadranlı olmak üzere iki farklı saati piyasaya sunması bekleniyor. Ancak bu saatlerin yapısı OPPO Watch ve OPPO Watch RX’in yeni sürümleri gibi göründüğü de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

OnePlus Watch adlı varyantın W301GB model numarasıyla gelmesi beklenirken, OnePlus’ın şimdi de W501GB model numaralı başka bir akıllı saat için BIS sertifikası aldığı duyuruldu. Bu ikinci saat dairesel kadranlı OnePlus Watch RX olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu