Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Ultra SuperClear Lens ile Gelecek!

Note serisinin yerini alacak olan canavarı Galaxy S22 Ultra, kamera konusunda çok iddialı olacak. Telefonda SuperClear Lens yer alacak.

Samsung ürünleriyle ilgili videolar çeken YouTuber Jimmy Is Promo, yaklaşmakta olan Samsung Galaxy S22 Ultra modelinin SuperClear Lens’e sahip olacağını doğruladı. Ana kameranın çözünürlüğü geçen yılki Galaxy S21 ile aynı kalacak olsa da, telefon gelişmiş fotoğraf ve video kalitesi sunacak. SuperClear Lens, ana 108 megapiksel kameranın üzerine oturacak ve telefonun yansıma veya parlama olmadan daha iyi görüntüler yakalamasına yardımcı olacak.

Galaxy S22 Ultra kamerası ile DxOMark’ta ön plana çıkacak!

En iyi telefonlar bile parlamadan muzdarip olduğundan bu bir oyun değiştirici olabilir. Çoğu, parlamayı çok iyi tolere etmeyen plastik lenslerle geliyor. 108 megapiksel ana kameraya 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 10 megapiksel 10x periskop kamera ve 10 megapiksel 3x zoom modülü eşlik edecek. Selfie kamerası ise 40 megapiksel olacak.

Galaxy S22 Ultra

Önceki raporlara göre, ana kamera daha geniş bir diyafram açıklığına sahip olacak ve yeni lens, daha keskin görüntüler için daha fazla ışık girmesine izin verecek. Bu da gece fotoğrafçılığının iyileştirilmesine yardımcı olacak. Telefonun ayrıca daha iyi video sabitleme sunacağı ve yeni AI yetenekleriyle mevcut hesaplamalı fotoğrafçılık şampiyonlarını gölgede bırakabileceği söyleniyor.

9 Şubat 2022 tarihinde tanıtılacak olan Ultra modelin 12 GB RAM’li sürümü de bulunacak. Bölgelere bağlı olarak Snapdragon 8 Gen 1 ve Exynos 2200 yonga seti ile satışa sunulacak olan bu canavarın 1.000 Euro civarında bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu