Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

MIUI 13 Hakkında Heyecanlandıran Açıklama Geldi! Tanıtım Yakın

Xiaomi cephesinden beklenen MIUI 13 açıklaması geldi. Redmi başkanı yeni MIUI sürümünün tanıtılmak üzere olduğunu bildirdi.

Xiaomi birkaç gün önce MIUI 12.5’in geliştirilmiş sürümünün üçüncü kararlı versiyonu için yeni bir güncelleme takvimi yayınladı. Her şey yolunda giderse listeye dahil edilen 25 telefon için güncelleme aralık ayına kadar tamamlanmış olacak. Xiaomi cephesinden asıl merak edilen bir diğer konu ise MIUI 13 güncellemesinin ne zaman tanıtılacağı. Konu hakkında şirketin kıdemli yöneticilerinden biri olan Lu Weibing’den heyecanlandıran bir açıklama geldi.

Aynı zamanda Redmi markasının tepe yöneticisi olan Weibing, Weibo hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada MIUI 13’ün çok yakında piyasaya sürüleceğini aktardı. Yine yakın zamanda güvenilir kaynakların aktardıklarına göre MIUI13 yıl bitmeden tanıtılmış olacak. Son yapılan açıklamadan da yola çıkarak MIUI13’ün gelişiminde artık sona gelindiğini söyleyebiliriz.

MIUI 13’ün tanıtılması sonrası son kullanıcı ile buluşması içinse bir süre daha beklenecek. İlk etapta Çin’de kapalı ve açık beta grupları oluşturulacak. Yeni MIUI sürümünün küresel çaptaki kullanıcılarla buluşması ise mart ayını dahi bulabilir.

Yakın zamanlı birçok rapora göre MIUI13 ile birlikte Xiaomi’nin arayüzdeki radikal bir değişim sergileyeceğini gösterdi. Kullanıcı arayüzü, uygulama simgeleri ve alt katmanda pek çok öge elden geçirilmiş olacak. Yine MIUI13’te widget’lar büyük öneme sahip olacak ve işlevleri artırılacak. Performans artışı ve daha sadece bir arayüz de yine beklentiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu