Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme 8 108 Megapiksel ile Geliyor!

realme GT ile karşımıza çıkan marka şimdi ise realme 8 ile gönülleri fetih etmeye geliyor! realme 8 108 Megapiksel kamera mesajı verildi!

5 ay önce realme 7 serisini duyuran marka hız kesmeden yeniliklere devam ediyor. Ülkemizde de yer alan Çinli üretici, realme GT modelinin ardında realme 8 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor, üstelik 108 Megapiksel sürprizi ile!

Modele ait ilk paylaşımlar realme CEO’su Madhav Sheth tarafından yapıldı. InfiniteLeapWith8 (8 ile Sonsuz Sıçrama) etiketleri paylaşılan görsellerde realme 8 modeline ait ilk bilgiler yer alıyor. “108 Megapikselin ne anlama geldiğini biliyor musunuz?” diye sorulan ikinci görsel ise bize modeldeki ana kamera hakkındaki soru işaretlerini ortadan kaldırıyor.

Xiaomi ve Samsung modellerinde birçok defa kullanılan 108 Megapiksellik sensör, birçok defa tecrübede ettiğimiz şekilde çok kaliteli fotoğraflar anlamına gelmiyor. Fotoğraflardaki esas kaliteyi sensör boyutu ve fotoğrafın işlenme prosesleri oluşturuyor. Bu noktada iddialı bir cümle ile paylaşım yapan realme’nin 8 serisiyle neler yapacak merak konusu.

Peki diğer realme 8 özellikleri nasıl olacak? 

7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 720 işlemci kullanılması beklenen modelde, 8 GB RAM‘ın yer alması bekleniyor. Android 11 üzerinde çalışan Realme UI 2.0 arayüzü ile gelecek olan akıllı telefonda 65W hızlı şarj desteğinin sunulacağı tahmin ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu