Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Poco X2 120 Hz ekran ile gelecek!

Poco, yakında tanıtacağı Poco X2 modeli için bilgiler vermeye devam ediyor. Poco X2’nin ekran özellikleri ise bugün paylaşıldı.

Pocophone olarak bildiğimiz marka, geçtiğimiz günlerde Xiaomiden ayrıldığını ve yoluna POCO adı ile devam edeceğini açıklamıştı. POCO X2 olarak isimlendirilecek olan yeni telefonunu yakın zamanda tanıtacak olan firma, telefonu hakkında önemli bilgiler vermeye devam ediyor.

Poco X2 ekranı ile üst segmenti zorlayacak

Bildiğiniz gibi Android dünyasında son 1-2 yıl içerisinde 90 Hz ve 120 Hz tazeleme oranına sahip ekranlar moda olmaya başlamıştı. Günlük kullanımın yanında oyunlarda büyük fark yaratan bu ekranlar 2020’de bir standart haline gelecek ve 60 Hz’i en azından Android dünyasında terk edeceğiz. POCO da yeni amiral gemisi modelinde 120 Hz ekran kullanacağını belirtiyor.

4 Şubat 2020 tarihinde tanıtılacak olan telefonda hangi yonga setinin yer alacağı bilinmiyor. Ancak tahminlere göre bu modelin 5G destekli Snapdragon yonga setinden beslenmesi bekleniyor. Type-C ve 3.5mm kulaklık girişi ile gelecek olan telefonda altı kamera kurulumunun yer alacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Poco X2

Çin’in kamera konusunda işi çoktan çözdüğü ortada. Huawei ve Xiaomi ile başlayan kaliteli kamera furyası, Apple ve Samsung gibi devlere kök söktürüyor. Muhtemelen Xiaomi’den ayrılan firma, kendini ispat edebilmek için karşımıza isminden söz ettirecek bir kamera kurulumu ile çıkacaktır.

İlk olarak orta segmente odaklanacak olan firmanın ilerleyen yıllarda üst segmentteki oyunculara da rakip bir model üreteceğini düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu