AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

AirPods Pro Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Apple ürünlerinde indirimler tam gaz devam ediyor. 5.000 TL’ye çıkan AirPods Pro fiyatı bugün neredeyse yarı yarıya düştü.

Apple‘ın kur güncellemesi sonrasında bir dönem 1.600 TL bandında satılan AirPods Pro, 5.000 TL’ye kadar çıkmıştı. Kablosuz kulaklıkların şahı olarak gösterilen bu model bugün indirime girdi. Neredeyse yarı yarıya düşen fiyat sonrasında AirPods Pro‘yu 3.200 TL seviyesinden satın alabiliyorsunuz. Apple Store’un resmi fiyatının hala 5.000 TL olduğunu belirtelim. Yani yaklaşık 1.800 TL’lik dev bir indirim sizleri bekliyor.

iOS, iPadOS, watchOS, tvOS ve macOS işletim sistemleri ile tam uyumlu bir şekilde çalışan bu kulaklık, ekosistemin bir parçası haline kolayca geliyor. Örneğin, Mac’te müzik dinlerken iPhone’a arama geldiğinde ve cevapladığınızda kulaklık otomatik olarak iPhone’a geçiş yapıyor. Sizin ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmıyor. Görüşmeniz bittiğinde ise Mac’e geri dönüyor ve müziği kaldığınız yerden dinleyebiliyorsunuz.

Ses kalitesi olarak uyarlanabilir equalizer sayesinde her müzik türüne göre tınıları başarılı bir şekilde ayarlayan bu kulaklık, yapacağınız küçük equalizer dokunuşları ile bass canavarına da dönüşebiliyor. Yapısı ve taşınabilirliği ile dikkat çeken bu modelin, iOS 15 güncellemesi sonrası işitme cihazı olarak da kullanılabildiğini belirtelim.

Apple H1 çipi sayesinde teknolojik özelliklerini öne çıkaran AirPods Pro’nun aktif gürültü engelleme ve şeffaf moda da sahip olduğunu belirtelim. Özellikle şeffaf mod dışarıda kulaklık ile müzik dinlerken başınıza gelecek tehlikelere karşı büyük bir engelleyici olabiliyor. Örneğin korna sesini şeffaf mod sayesinde kolayca duyabiliyorsunuz.

AirPods Pro

AirPods Pro özellikleri

  • Apple H1 Çipi
  • Bluetooth 5.0 bağlantısı
  • AirPods Pro’daki Aktif Gürültü Engelleme, her bir kulağa ve kulaklık uyumuna sürekli olarak uyum sağlamak için gelişmiş yazılımla birleştirilmiş iki mikrofon kullanır.
  • Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaflık modları arasında geçiş, gövdede yeni, yenilikçi bir kuvvet sensörü kullanılarak doğrudan AirPods Pro’da yapılabilir.
  • Kuvvet sensörü ayrıca parçaları çalmayı, duraklatmayı veya atlamayı ve telefon aramalarını cevaplamayı veya kapatmayı kolaylaştırır.
  • Hey Siri desteği
  • Ses Paylaşımı, ikinci bir AirPods çiftini iPhone veya iPad’in yanına getirerek aynı şarkıyı dinlemeyi veya bir arkadaşınızla aynı filmi izlemeyi kolaylaştırır.
  • Mesajları Anons Et, gelen mesajları ulaşır ulaşmaz otomatik ve rahat bir şekilde söyler ve bir telefon görüşmesi yapıldığında veya Ses Paylaşımı aracılığıyla medya paylaşıldığında, Siri araya girmemesi gerektiğini bilir.
  • Sensörler: Çift optik sensörler, Hareket algılayıcı ivmeölçer, Konuşma algılayıcı ivmeölçer, Kuvvet sensörü
  • Tere ve suya dayanıklı (IPX4)
  • Tek şarjla 4,5 saate kadar dinleme süresi (Aktif Gürültü Önleme ve Şeffaflık kapalıyken 5 saate kadar), Tek şarjla 3,5 saate kadar konuşma süresi
  • Kablosuz şarj kutusuyla 24 saatten fazla dinleme ve 18 saatten fazla konuşma süresi, kutuda 5 dakika yaklaşık 1 saat dinleme süresi veya yaklaşık 1 saat konuşma süresi sağlar
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu