Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothingTeknoloji

Nothing Telefon Tanıtacak Mı? Bu Tarihte Belli Olacak!

Şeffaf tasarıma sahip kulaklığıyla dikkat çeken Nothing telefon işine ne zaman giriş yapacak? Nothing çok yakında yol haritasını açıklayacak.

Londra merkezli tüketici teknolojisi şirketi Nothing, geçen yıl Ağustos ayında Ear (1) TWS kulaklıklarını piyasaya sürmüştü. Görünüşe göre şirket, 23 Mart’ta sanal bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. Nothing telefon işine bu etkinlikte girip girmeyeceğini açıklayacak. Muhtemelen şeffaf bir telefon ile karşımıza çıkacak olan firma, tasarımsal açıdan farkını ortaya koyacak.

Şirket, etkinlikte 2022 yol haritasının ayrıntılarını ve ilki başarılı olduktan sonra yeni bir topluluk yatırım turuyla ilgili ayrıntıları açıklayacak. Geçen haftaki yeni bir rapor, şirketin ilk telefonunun Nisan ayında piyasaya sürüleceğini göstermişti. Ayrıcaa telefonun, Qualcomm’un CEO’su Cristiano Amon’a gösteren Carl Pei’nin elinde bir çantanın içinde görüldüğü iddia edilmişti.

Ayrıca Nothing, EQT Ventures ve C Ventures tarafından ortaklaşa yönetilen ve GV, Tony Fadell’s Future Shape, Gaorong Capital ve Animoca Brands’ın katılımıyla 70 milyon dolarlık B Serisi fon topladığını açıklamadı. Şirket, yeni finansmanın ürün ekosistemini ölçeklendirmeye ve Londra Tasarım Merkezi’ni kurmaya yönelik olacağını söyledi.

Yeni yatırım ile bugüne kadar Nothing tarafından toplanan toplamı 144 milyon dolara çıkmış oldu. Şirket, “Fon, Qualcomm Technologies ve Snapdragon platformuyla ortaklaşa yeni ürün kategorileri oluşturmak ve eski Dyson Tasarım Başkanı Adam Bates liderliğindeki yeni Londra Tasarım Merkezinde operasyonları büyütmek için kullanılacak.” dedi.

Qualcomm ile yakın ilişkide olan firma, şeffaf tasarıma sahip telefon üretirse Android dünyasına yeni bir soluk kazandırmış olur. Amiral gemisi segmentinde yer almasını beklediğimiz bu model hakkında bakalım 23 Mart’taki etkinlikte bir şeyler görebilecek miyiz?

Nothing Telefon

Nothing CEO’su ve Kurucu Ortağı Carl Pei; “Bu finansman turuyla, kusursuz bir dijital gelecek vizyonumuzun bir sonraki aşamasını gerçekleştirmek için gerekli yakıta sahibiz. Topluluğumuzun ve yatırımcılarımızın desteği için minnettarım. İlk yılımız bir ısınmaydı ve yaklaşan etkinlik sırasında Nothing’de ne inşa ettiğimizi açıklamak için sabırsızlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu