Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi ile YouTube Anlaştı! Ücretsiz Premium Dağıtılacak!

Çinli teknoloji devi Xiaomi ile YouTube güçlerini birleştirdi. YouTube’un Premium hizmeti 3 ay boyunca ücretsiz olacak. İşte detaylar.

2022’ye bomba gibi bir giriş yapan Xiaomi, yeni iş ortaklıkları ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şimdi Xiaomi ile YouTube işbirliği yaptığını açıkladı. Çinli dev YouTube Premium’un uzatılmış ücretsiz deneme sürümünü sunmak için YouTube ile iş ortaklığına başladığını duyurdu.

Bu ortaklıkla birlikte Xiaomi kullanıcıları, üç aya kadar Premium hizmetini ücretsiz kullanabilecek. YouTube’un Premium hizmeti kullanıcılara reklamsız ve çevrimdışı erişim sağlamaya olanak sağlıyor. Ayrıca abonelikte yer alan Music servisi sayesinde müzikleri de dilediğiniz gibi dinleyebiliyorsunuz.

Xiaomi International İş Geliştirme Direktörü Hanson Han; “Her yıl daha fazla çevrimiçi video içeriği tüketen kullanıcılarla birlikte, kullanıcıların kaliteli içeriği yeni yollarla deneyimlemelerinin önemli olduğuna inanıyoruz. Xiaomi kullanıcılarının sevdikleri içerikleri kesintisiz olarak izlemelerini sağlamak adına YouTube gibi marka ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Youtube ile yaptığımız bu çalışmanın nihayetinde kullanıcılarımıza yarar sağlayacak uzun süreli bir iş birliğinin ilk adımı olduğunu düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Xiaomi ile YouTube

Bu kampanyaya Xiaomi 11T Pro, Xiaomi 11T ve Xiaomi 11 Lite 5G NE telefonlarını satın alan kullanıcılar katılabiliyor. Ancak 3 aylık Premium kampanyası; daha önce Premium, Music Premium veya Google Play Müzik abonesi olmamış kullanıcılar ile sınırlı. Yani mevcut üyeliğiniz varsa bu kampanyadan yararlanamıyorsunuz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu