Akıllı TelefonAndroidGenelHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Ekran Altı Kamera için İlk Adımlarını Attı!

Mobil devi Huawei, ekran altı kamera teknolojili akıllı telefonları için ilk adımı attı. İşte gelişmenin son detayları karşınızda.

Mobil pazarda tekrardan atağa geçen telekom devi Huawei, ekran altı kamera teknolojisi taşıyan ilk akıllı telefonu için patentini resmi olarak kazandı. Yaklaşan akıllı telefon, şirket için bir ilki başaracak.

Huawei Ekran Altı Kameralar Üzerine Yoğunlaşmaya Başladı

Çin’den genel son raporlar, Huawei’nin ekran altı kameralı ilk telefonunu resmi olarak ortaya çıkardı. Görsellere baktığımızda “CN307142027S” patent numaralı bir Huawei telefon görüyoruz. Akıllı telefon arka kısmında, Nova serisine benzer bir kamera adası taşıyor. Ancak güzellik ön kısımda yer alıyor.

Huawei Ekran Altı Kamera

Cihazın ön kısmına baktığımızda, herhangi bir kamera deliği göremiyoruz. Bu da şirketin ilk defa ekran altı kamera teknolojisini kullandığını doğruluyor. Ayrıca herhangi bir mekanizma da mevcut değil. Böylece şirketin ilk ekran altı kameralı akıllı telefonuna bir bakış atmış oluyoruz.

Huawei Ekran Altı Kamera

Kavisli ekran ile gelmesi beklenen cihaz, şirket için bir ilki başarmış olacak. Kamera çıkıntısı ise eski nesillere göre daha ince durumda. Akıllı telefon bu sayede daha ferah bir kullanım sunacak.

Huawei Ekran Altı Kamera

Ancak bildiğiniz üzere, bir cep telefonun patentinin onaylanmasından resmi üretime geçmesi uzun zaman alıyor. Bu durumda, Huawei’nin ilk ekran altı kameralı telefonunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Şirketin heyecan verici yeni akıllı telefonun yeni gelişmeleri veya görselleri için sıkı takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu