Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Ultra’nın Kasası Fotoğrafta Her Yönden Gösterildi

Merakla beklediğimiz bir diğer telefon olan Galaxy S23 Ultra cephesinden sızıtılar gelmeye devam ediyor. İşte telefonun kasa yapısı…

Son gelişmelere bakılırsa Samsung Galaxy S23 serisi, önümüzdeki yıl şubat ayında sunulacak. Seride yer alacak tüm telefonların nasıl bir görünüme sahip olacakları OnLeaks adlı kaynak tarafından sızdırıldı. Telefonlara dair sızıntılar devam ederken son olarak Galaxy S23 Ultra modelinin kasasına ait çok sayıda görüntü ortaya yayıldı. Bu görüntüler aynı zamanda telefona daha yakından bakmamıza olanak sağlıyor.

Daha önceki görüntülerde olduğu gibi son kasa fotoğrafları da Galaxy S23 Ultra’nın Galaxy S22 Ultra’ya benzyeceğini gösteriyor. Benzer kasa yapısı ve hatta kamera birimi bile aynı yapıda olacak. Tek fark yardımcı iki kamerada bu defa çıkıntılı bir yapı olmayacak.

Snapdragon 8 Gen 2’nin hız aşırtılmış özel bir versiyonuna sahip olacak telefonda kamera özellikleri bir kez daha öne çıkacak. Telefonda dört arka kamera kullanımı sürecek. Galaxy S23 Ultra’nın 200 megapiksel ana kameraya sahip olacağı bir süredir dillendirilmekte. Telefonda buna ek olarak 12 megapiksel ultra geniş açılı, 3x optik yakınlaştırmalı 10 megapiksel telefoto kamera ve 10x optik yakınlaştırmalı 10 megapiksel periskop kamera bulunacak. 

Öte yandan telefonda özel bir ekrana yer verilecek. 2K çözünürlüğündeki bu ekran 2.200 nit parlaklığa ulaşabileceği gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu