Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mix Flip, Xiaomi CEO Lei Jun’ın Elinde Görüntülendi

Xiaomi Mix Flip haberlere konu olmayı sürdürüyor. Kapaklı katlanabilir telefon son olarak Xiaomi'nin bir numarasının elinde görüntülendi.

Xiaomi Mix Flip son dönemde sayısız habere konu olurken, markanın yeni katlanabilir akıllı telefonu tanıtmaya hazırlandığı bildiriliyor. Mix Flip, şirketin dikey yönlü katlanabilen ilk katlanabilir telefonu olacak. Pek çok markanın Flip tarzı akıllı telefonları bulunurken, Xiaomi’nin beklenen cihazının neler sunacağını hep birlikte göreceğiz. MIX Flip‘in tanıtımından neredeyse bir ay önce, Xiaomi CEO’su Lei Jun’un yeni katlanabilir cihazı kullandığı ortaya çıktı.

Xiaomi Mix Flip gerçek dünya sızdırıldı

Xiaomi CEO’su Lei Jun’un her yeni akıllı telefonu test ettiğini zaten biliyoruz. Lei Jun’u şimdi MIX Flip’i kullanırken yakalandı. MIX Flip tam olarak görünmese de CEO’nun elindeki cihazın MIX Flip oldu hemen anlaşılıyor.

Daha önceki sızıntılara göre MIX Flip, MIX FOLD 4, Redmi K70 Ultra ve birçok cihazla birlikte temmuz ayında tanıtılacak. Xiaomi, dikey yönlü ilk katlanabilir cihazı, diğer rakipleriyle kıyaslandığında daha güçlü sunmak istiyor. Raporlara göre telefon Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Arkada 50 megapiksel + 60 megapiksel (2x telefoto) çift kamera kurulumu yer alacak. 32 megapiksel ön kameraya ve 67W hızlı şarj desteği cihazın öne çıkan diğer özellikleri olacak.

Mix Flip gelecek ay tanıtıltıktan kısa bir süre sonra dünya çapında satışa sunulacak. Katlanabilir telefonun, Mix Fold serisinin aksine Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor. Telefon, tüm ülkelerde özellikle Galaxy Z Flip 5 ve yine temmuz ayında tanıtılacak Galaxy Z Flip 6‘ya ciddi rakip olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu