Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Ultra seri üretime erken geçiyor; Samsung işleri hızlandırdı

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S21 Ultra seri üretime çok yakında geçiyor. Şirket bu telefonu beklenenden erken sunacak…

Qualcomm, amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 875’i, 1 Aralık tarihinde resmi olarak tanıtacak. Bununla birlikte Samsung’da, S21 serisiyle bu yonga setini kullanan ilk üreticilerden biri olacak. Raporlara göre S21 serisi, üç model olarak karşımıza çıkacak. Bunlar sırasıyla: Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra modelleri olacak.

Galaxy S21 serisi hakkında zaten pek çok bilgiye zaten sahibiz. Bununla birlikte bazı kaynaklar bu serinin, beklenenden daha erken geleceğini ortaya koyan iddialarda da bulunmaya başladılar. Söylentilere göre Samsung, pazar fırsatlarını değerlendirmek için S21 serisini beklenenden önce piyasaya sürecek. Hatta bunun içinde seri üretime de önümüzdeki ay geçeceğine dair sızıntılar ortaya çıktı.

Tüm bunlara olarak güvenilir bir kişi Roland Quandt’da, S21 Ultra’nın bir kısmının seri üretime geçtiğini Twitter’dan yayınladığı bir twett ile destekledi.

Eğer bu iddiaların doğruluk payı yüksek ise Samsung, Galaxy S21 serisini 2021 Ocak ya da 2020’nin Aralık ayında piyasaya sürecek. Ayrıca Şubat 2021’de de satışa çıkaracak.

Teknik özellikler açısından Galaxy S21 Ultra; Snapdragon 875 yonga setinden güç alacak. Bunun yanı sıra Avrupa’da da Exynos 2100 yonga setine yer verilecek. Diğer açılardan cihaz, 108 megapiksellik bir ana kameraya sahip olacak ve 144 ya da 120Hz (2K) ekran ile donatılacak. Ayrıca yeni nesil S-pen kalemini de desteklemesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu