Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 9 Lite Yonga Setiyle Bir İlke İmza Atabilir

Önümüzdeki yıl resmiyet kazanması beklenen OnePlus 9 Lite, destekleyeceği Snapdragon 865 yonga seti ile herkesi şaşırtabilir.

Akıllı telefon pazarında 2021 yılı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Üreticiler önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde yeni nesil amiral gemilerini tanıtacak ve yeni bir rekabetin başlangıcını yapacak. Örneğin takvime bakacak olursak ilk olarak, Xiaomi Mi 11 serisi ile tanışma fırsatı bulacağız. Daha sonra ise Samsung ve bunun gibi pek çok şirket yeni nesil amiral gemilerinin tanıtımlarını gerçekleştirecek. Tabii bunların arasında OnePlus’ta olacak. Çinli teknoloji devi OnePlus’ta, yeni OnePlus 9 serisi ile 2021’e çok umutlu girmek istiyor. Bildiğiniz üzere OnePlus, normal şartlarda her yıl iki amiral gemisi tanıtır. Ancak ortaya çıkan yeni sızıntılara göre dev üretici bu yıl bir ilki gerçekleştirebilir. Gelen haberlere göre OnePlus, üçüncü model olarak OnePlus 9 Lite modelini de tanıtabilir.

Raporlara göre OnePlus, amiral gemilerinin yanında bir de bütçe sınıf telefon getirecek. OnePlus 9 Lite olması beklenen bu cihaz, serinin en uygun fiyatlı telefonu olacak ve özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekecek. Şimdi gelin sızdırılan özelliklere bir göz atalım.

OnePlus 9 Lite Snapdragon 865 ile gelecek

OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro‘nun Snapdragon 888 ile geleceğini zaten herkes çok iyi biliyor. Ancak üçüncü model olarak gelmesi beklenen OnePlus 9 Lite hakkında elimizde çok az bilgi vardı. Fakat şimdi bu cihazında hangi yonga setine sahip olacağı ile ilgili sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Bu sızıntılara göre bütçe dostu bu OnePlus modeli, Snapdragon 865 yonga seti ile donatılacak ve kullanıcının dikkatini de üzerine çekmeyi başaracak.

Özellikle orta segmentte rekabet edecek olan bu telefonun, fiyatıyla biraz üzeceği söyleniyor. İddialara göre amiral gemisi yonga setiyle donatılacak olan OnePlus 9 Lıte, 600 dolarlık bir fiyat etiketi taşıyacak. Tabii kullanıcılar bu miktarı ödemek yerine direkt olarak amiral gemisi farklı bir modele de sahip olmayı düşünebilir. Bakalım OnePlus, uygun fiyatlı olması beklenen bu telefonunda nasıl bir fiyatlandırmaya yer verecek? Kullanıcılar verilecek olan fiyattan memnun kalacak mı? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu