AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Pad 6 iPad Pro Rakibi Olmaya Geliyor

Xiaomi’nin yeni tableti Xiaomi Pad 6 hakkında bilgiler ortaya çıkmadı. Bu tablet özellikleri ile iPad Pro rakibi olacak gibi görünüyor.

Koronavirüs pandemisi ile birlikte uzaktan eğitime geçilmesi tablet üreticilerini memnun etmişti. iPad’in domine ettiği bu pazara Android telefon üreticileri de sağlam bir şekilde girmeye başladı. iPad’in yarı fiyatına iPad ayarında bir deneyim sunanan Android üreticiler görünüşe göre bir ivme yakalamış durumda. Şimdi de Çinli üreticinin Xiaomi Pad 6 modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Xiaomi Pad 6 özellikleri belli olmaya başladı

Doğru çıkan sızıntıları ile ünlü olan Digital Chat Station, Pad 6 modeli hakkında heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. DCS’ye göre tabletin iki farklı modeli olacak. Ana ve Pro model ile karşımıza çıkacak olan firma, ana modelde Snapdragon 870 ve Pro modelinde ise Snapdragon 888 yonga setini kullanacak. RAM tarafında ise muhtemelen ana modelde 8 GB RAM ve Pro modelde ise 12 GB RAM seçeneklerini göreceğiz.

Her iki modelin de 2.5K çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli ekran ile gelmesi bekleniyor. Bu ekranlar fiyatı uygun tutmak adına LCD panel ile gelecek. Ağustos ayında tanıtılması beklenen yeni serinin iPad Pro’nun ekranından bir tık düşük performans sergileyeceği ortada. XDR ekran teknolojisi şu an tablet sektörünün en iyi teknolojisi konumunda. Tabii fiyat açısından da bu fark kendini hemen belli ediyor.

Xiaomi Pad 6
Xiaomi Pad 6’nın özellikleri belli olmaya başladı

Xiaomi’nin yeni tabletinin fiyatı henüz bilinmiyor. Ancak tahminlere göre 400 dolar bandında olacak. Türkiye pazarına da gelecek olan bu tablet bakalım nasıl bir performans sergileyecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu