Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

Huawei P60 Serisi Resmi Görüntüleri Nihayet Sızdırıldı

Huawei P60 serisi nihayet ortaya çıktı. Renk seçenekleri artık biliniyor. Huawei P60 ve P60 Pro modelleri 23 Mart tarihinde tanıtılacak.

Huawei P60 serisi iyice yaklaşırken, telefonların resmi görselleri nihayet sızdırıldı. Güvenilir sızıntı kaynağı Digital Chat Station tarafından paylaşılan posterler P60 serisinin çok konuşulan kamera sistemini ve arka tasarımını gösteriyor.

Sızan görüntüden, P60 serisinin merkezinde dev bir halka bulunan dikdörtgen bir kamera çıkıntısına sahip olacağı net olarak görünmekte. Kamera sistemi, kullanıcılara olağanüstü bir fotoğrafçılık deneyimi sunacağı bildirilen ultra geniş, ana kamera ve periskop yakınlaştırma kamerası dahil olmak üzere üç lensten oluşmakta. Huawei, P60 serisine yüksek kaliteli fotoğraflar ve değişken diyafram açıklığı gibi gelişmiş özellikler sunmayı vaat eden yepyeni XMAGE görüntüleme sistemini de dahil edecek.

Tanıtım afişi ayrıca P60 serisinin beyaz, yeşil ve pembe olmak üzere üç renkte çıkış yapacağını onaylıyor. Lansman esnasında Huawei’den yeni renkler de görebiliriz. Merkezdeki dev kamera halkasına rağmen Huawei P60 serisinin zarif bir görünüme sahip olacağını söyleyebiliriz.

Tasarım ve kamera sisteminin yanı sıra, merakla beklenen P60 Pro’nun 6,6 inç 2K BOE OLED ekrana, güçlü Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye ve LPDDR5X+UFS4.0 bellek kombinasyonuna sahip olacağı bildiriliyor.

P60 Pro ayrıca XMAGE 2.0 teknolojisi tarafından desteklenen üç arka kameraya sahip olacak. Ana kamerada 50MP Sony IMX888 sensör olacak. Buna 50MP Sony IMX858 ultra geniş açılı sensör ve 3,5x optik yakınlaştırmalı 64MP OV64B Omnivision periskop sensör eşlik edecek.

Serinin, farklı bütçelere ve gereksinimlere sahip üç modelden (P60, P60 Pro ve P60 Art (ya da Ultra) oluşması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu