Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 14 Ultra Özüne Dönüyor

Yeni bir rapora göre Xiaomi 14 Ultra ile birlikte cam ve seramik kasa kullanımı yeniden başlayacak. Önceki modelde deri yüzey kullanıldı.

Xiaomi‘nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi 14 Ultra modelinde cam veya seramik gövdeye dönme kararı aldığına dair önemli bilgiler geldi. Xiaomi’nin daha önce kullandığı seramik yüzeyin, son iki nesildir kullanılan deri hissiyatlı malzemeden çok daha iyi olduğu yönünde geri dönüşler gelmeye başladı.

Xiaomi 12S Ultra ve Xiaomi 13 Ultra’nın iyi eleştiriler aldığını ve şirketin amiral gemisi segmentinde iddialı bir noktaya getirdiği bir gerçek. Ancak akıllı telefonlar, cam ve seramiği tercih eden Xiaomi hayranlarını pek de memnun etmedi.

Gelen son haberlere göre Xiaomi Ultra serisiyle bu eksiklik giderilecek ve cam / seramik kasaya dönüş gerçekleşecek. Digital Chat Station adlı güvenilir kaynağın aktardığı bilgiye göre, iQOO dahil olmak üzere daha fazla üreticinin akıllı telefonlarında cam arka yüzeye dönecek.

Xiaomi 13 Ultra’daki arka yüzey için farklı renkler sunulsa da, kullanıcıların bu yüzeyin çabuk aşınmasından rahatsız olduğu belirtiliyor. Terlemeye bağlı olarak çabuk aşınma ve daha kolay çizilme konusunda kullanıcıların kaygılarının olması doğal. Xiaomi Mi 10 Ultra ve Mi 11 Ultra modellerine baktığımızda seramik kasa arka yüzeyler hem hissiyat hem de sağlamlık noktasında kullanıcılardan tam not almıştı.

Xiaomi 13 Ultra bu yıl nisan ayında çıkış yaptı. Xiaomi 14 Ultra en iyi ihtimalle gelecek yılın ilk çeyreğinde çıkış yapacak. Önümüzdeki hala uzun bir süre olmasına karşın, Xiaomi’nin bir sonraki Ultra model için kolları sıvamaya başlamış. Kamera yetenekleriyle öne çıkmasını beklediğimiz modelde yuvarlak kamera tasarımının sürmesi muhtemel görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu