Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K40 Gaming Edition Gizli Kamera Özelliğine Sahip

Redmi’nin uygun fiyatlı oyuncu telefonu Redmi K40 Gaming Edition gizli kamera özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, geçtiğimiz günlerde oyuncular için geliştirdiği uygun fiyatlı oyuncu telefonu Redmi K40 Gaming Edition ile karşımıza çıkmıştı. İlginç bir şekilde kamera tarafına da ağırlık veren firma, bugün telefonun sahip olduğu şaşırtıcı kamera özelliklerini paylaştı.

Telefonun ana kamerasında kullanılan lensler, ultra düşük dağılım ile karakterize edildikleri için ileri teknoloji kullanılarak yapılmış. Telefon lensinin tasarımı, geleneksel cama göre önemli ölçüde daha az ışık saçan fiberglastan yapılmış hibrit lensler ile donatılmış.

K40‘ta tam boyutlu DSLR fotoğraf makinelerinde de aynı çözüm kullanılıyor. Tamamen plastik (6P) lenslerle karşılaştırıldığında, 1G + 5P lensler daha iyi parlama azaltma, daha düşük renk sapması ve daha iyi kenar işleme sunuyor. Redmi, üretimde karmaşık yapıyı ek yüksek hassasiyetli lazer kesim ve optik merkezleme ile işlemek için WLG teknolojisini kullanıyor.

Cihazın kendisi 64, 8 ve 2 megapiksel çözünürlüğe sahip üç ana kamera sensörüyle donatıldı. Çinli firma bu telefonunda OV64B, IMX355 ve GC02M1 sensörlerini kullanıyor. Fotoğraf işleme konusunda boyundan büyük işlere imza atan MediaTek Dimensity 1200 yonga seti bu lenslerin tam verimli bir şekilde kullanılmasını sağlıyor.

Redmi K40 Gaming Edition

Avrupa ve Türkiye pazarına POCO markası ile girecek olan bu telefonda, lenslerin çevresine yerleştirilmiş flaş sistemi yer alıyor. Bu sayede düşük ışıkta doğal renklere sahip fotoğraflar çekilebiliyor.

Redmi K40 Gaming Edition Özellikleri

  • 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde Samsung üretimi ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran
  • 6nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 1200 yonga seti
  • 8GB / 12GB RAM
  • 128GB / 256GB dahili depolama
  • 64 MP + 8 MP + 2 MP arka kamera
  • 67 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.065 mAh büyüklüğünde pil
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu