Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Marcao Instagram’da Topa Tutuldu!

Galatasaray’ın olay yaratan futbolcusu Marcao, Instagram’da topa tutuldu. Takım arkadaşına yumruk atan futbolcunun akıbeti hala belirsiz.

Galatasaray’ın ünlü Brezilyalı futbolcusu Marcao dün ilginç bir olaya imza attı Süper Lig’in ilk haftasında Giresunspor ile karşılaşan Galatasaray, 2-0 önde olduğu maçta 10 kişi kaldı. Bunun neden ise Marcao’nun takım arkadaşı olan Kerem Aktürkoğlu’na önce kafa sonrasında ise yumruk atmasıydı.

Takım arkadaşını resmen maç içerisinde döven Brezilyalı futbolcu kırmızı kart ile cezalandırılıp oyundan atıldı. Galatasaray camiasından da eleştiriler alan bu futbolcu, sosyal medyada resmen topa tutulu. Instagram’da 20 binden fazla takipçiyi kaybeden futbolcu 70 bine yakın olumsuz yorum aldı.

Şimdilik Türkiye Futbol Federasyonu Brezilyalı futbolcunun cezasını kesmedi. Bu tip ahlak sınırlarını aşan bir olayı hatrılayacağınız üzere Pascal Nouma ile Beşiktaş yaşamıştı. Takımdan hemen ihraç edilen Pascal Nouma bir daha Türkiye’de forma giyememişti.

Marcao

Galatasaray’ın ünlü futbolcusunun da buna benzer bir yaptırım ile karşılaşması bekleniyor. Özellikle Fatih Terim’in maç esnasında şiddete maruz kalan Kerem Aktürkoğlu’nun yanında olması Marcao’nun akıbeti hakkında önemli bir gösterge diyebiliriz. Bakalım Galatasaray klübü yaşanan bu olay sonrası futbolcusuna nasıl bir ceza kesecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu