Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Nova 5T ilginizi çekmedi mi? Şimdi de Huawei Nova 6 ortaya çıktı

Merakla beklenen Huawei Nova 5T satışa başladı ve hemen ardında da Huawei Nova 6 ortaya çıktı. İşte telefonun ilk detayları…

Huawei akıllı telefon pazarında oldukça tuhaf bir süreçten geçiyor. Zira Çinli üretici Amerika tarafından yasaklanmış olsa da satışlarını arttırıyor ve hız kesmeden de yoluna devam ediyor. Ardı ardına telefonlarını pazara sunan Huawei Nova ailesini genişletmeye de devam ediyor. Bugün başlayan Nova 5T satışlarından sonra az önce sızan belge Huawei Nova 6 serisinin de varlığını ortaya koymuş durumda. Sızan sertifika telefonu ilk teknik detayını da doğrulamış bulunuyor.

Ortaya çıkan sertifikaya göre Nova 6, HW-100400c00 şarj cihazına sahip olarak görülüyor. Bu şarj cihazını daha önceden biliyoruz ve bu şarj cihazı 40W güce sahip. 2 Farklı Nova 6 karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 4G destekli WLZ-AL10 ve 5G destekli WLZ-AN00 model numaralarını görüyoruz. Nova 6 5G desteğine sahip ilk Nova modeli olurken Huawei‘nin bu aileyi daha da büyütmek istediğini görüyoruz.

Nova serisi Türkiye‘de ilk kez Türk Telekom tarafından satışa sunulmuş ve o dönemde oldukça başarılı bir satış grafiği çizmişti. Türk Telekom pazarlama ekibine bu haberi elden ele yayarsak; Nova telefonların ülkemizde yeniden satılmasını sağlayabiliriz diye düşünüyoruz. Huawei‘nin Nova telefonları ülkemiz pazarında satışa sunmamasının özel bir sebebi varsa bunu bilemiyoruz ama Nova ailesini de görmek istiyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu