Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Redmi Note 4 Android 7.0 güncellemesi başladı

Xiaomi uzun süren bir bekleyişin ardından Mi Note 4 modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesini başlattı. Xiaomi Redmi Note 4 için Nougat güncellemesi şu an Yunanistan’da kullanıcılarla buluşuyor. 1.3 GB büyüklüğünde olan yeni yazılım güncellemesinin kısa süre içerisinde ülkemiz Mi Note 4 kullanıcılarıyla da buluşacağını belirtelim.

Xiaomi Redmi Note 4 Nougat güncellemesi başladı

Dilerseniz Android 7.0 ve MIUI 8.5.4.0 sürümünü getiren güncellemeyi “Ayarlar> Telefon Hakkında> Güncellemeleri kontrol” yolunu izleyerek kontrol edebilirsiniz. Ayrıca büyüklüğü göz önüne alındığında yeni güncellemeyi Wi-Fi bağlantı aracılığıyla indirmenizi öneriyoruz.

Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Redmi Note 4

Güncelleme kapsamında exFAT SD kartları için destek, kilit ekranda bildirimleri gizleme seçeneği, duvar kağıtlarına göz atmak için kaydırma seçeneği, devam eden yedeklemeleri duraklatma, yeniden tasarlanan müzik uygulaması, sistem uygulamaları için ayrı güncellemeler ve temmuz ayı güvenlik iyileştirmeleri yer alıyor.

Güncellemenin bölünmüş ekran (çoklu uygulama çalıştırma) ve ekran kaydedici özelliklerini içermediğini belirtelim. Xiaomi söz konusu özellikleri MIUI 9 sürümen dahil edecek. Redmi Note 4 için MIUI 9 güncellemesi ekim ayı içerisinde yayınlanacak.

32GB iPhone 5S En Uygun Fiyatıyla MobilPark.Com’da

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu