Akıllı TelefonGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixelTeknoloji

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro Tüm Özellikleriyle Karşımızda

Teknoloji devinin yaklaşan Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro telefonları yakında bizlerle olacak. Telefonların tüm özellikleri şimdi belli.

Akıllı telefon dünyasına Pixel serisi telefonlarıyla giriş yapan Google, en son Pixel 6 modellerini piyasaya sürmüştü. Şimdi ise sırada Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro modelleri var. 6 Ekim’de piyasaya sürülecek olan bu iki Pixel telefon, “Made by Google” etkinliğinde halka sunulacak. Pixel 7 serisinin tanıtımından önce de bu iki modelin tüm özellikleri ortaya çıkarıldı. Detaylara göz atalım.

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro Tüm Özellikleri

Ekran kısmında başlarsak Pixel 7 Pro’da 6.7 inç büyüklüğünde ve QHD+ çözünürlükte 120Hz yenilemeli LTPO ekran görüyoruz. Pixel 7 ise 6.3 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlükte 90Hz yenilemeli ekran taşıyor.

Kamera tarafında ise Pixel 7 Pro’da 50 Megapiksel birincil kamera, 12 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 30x zoom destekli 48 Megapiksel telefoto lens gözüküyor. Pro model makro odak, gerçek ton ve film bulanıklığı gibi özelliklere sahip olacak. Normal sürüm ise makro odak hariç aynı kamera özelliklerine sahip olacak. Pixel 7 ise Pro model ile kurulumu aynı olan yalnızca 50 Megapiksel birincil ve 12 Megapiksel ikincil kamera taşıyacak. 10.8 Megapiksel ön kamera iki telefonda da yer alacak.

Yonga kısmında ise iki telefonun da Google Tensor G2 yonga seti ve Titan M2 güvenlik çipi tarafından desteklendiğini görüyoruz. Pro model 12GB RAM sunarken normal sürüm 8GB RAM getirecek. 128GB/256GB dahili depolama seçenekleri telefonlara eşlik edecek.

Pil detaylarında ise Pixel 7’nin 4.700 mAh kapasiteli pile sahip olduğunu fark ediyoruz. Pixel 7 Pro ise 5.000 mAh kapasiteli pil taşıyacak. Her iki telefon da ekran altı parmak izi okuyucu, IP68 su/toz koruması ve dahasına sahip olacak. Resmi tanıtım için bizleri takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu