Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 11 Pro Görüntüler Eşliğinde Karşınızda!

OnePlus’ın bir sonraki amiral gemisi telefonun görünütleri yayınlandı. OnePlus 11 Pro ile birlikte yepyeni bir kamera tasarımına geçiliyor.

OnePlus 11 Pro 5G görünüşe bakılırsa bu yılın ilk amiral gemisi telefonlarından biri olacak. Qualomm, kasım ayı ortasında Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinin duyurusunu gerçekleştirecek. Bununla birlikte Xiaomi, Motorola ve realme cephesinden Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili telefonların duyuruları gelmeye başlayacak. Yıl sonunda ya da yeni yılın ilk günlerde OnePlus da ilk premium segment telefonunu görücüye çıkaracak.

OnePlus 11 Pro’nun yeni nesil işlemciyi kullanacağı zaten kesin olan bir durum. İlginç olan telefona ait görsellerin bu kadar erken sızdırılması. OneLeaks adlı güvenilir hesap bir kez daha henüz tanıtılmayan bir akıll telefonu gözler önüne seriyor.

OnePlus 11 Pro Karşınızda!

OnePlus 11 Pro’nun sızdırılan görselleri, markanın telefonda yeni bir kamera dizilimine gideceğini gösteriyor. Huawei’in Mate serisiyle özdeşleşen yuvarlak kamera modülünü bu defa OnePlus 11 Pro’da göreceğiz. Fakat yuvarlak modül biraz sola kaydırılmış olacak. Arka bölümde dört delik içerisine yerleştirilen üç kamera ve bir LED flaş bulunuyor. Kare dizilimde yerleştirilen bu kameraların ortasında OnePlus’ın iki nesildir ortalıklık yaptığı “Hasselblad” markası yazıyor.  Öte yandan kameralara dikkatli bakıldığında OnePlus’ın bir kez daha amiral gemisi telefonda periskop kamerayı es geçtiğini görüyoruz. 

Telefonun önden görütüsüne baktığımızda, OnePlus 8 serisinden bu yana devam eden anlayış sürüyor. Ön kamera ekran üzerinde sol üst köşeye konumlandırılıyor. Ekran bir kez daha kavisli bir yapıda. 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu