Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuaweiMobiroller

Huawei P60 Pro Kamerasıyla Çok Konuşulacak

Huawei, mobil kamera tarafındaki iddiasını Huawei P60 Pro modeliyle sürdürecek. P60 Pro’da ana kamerada ciddi gelişmeler olacak.

Huawei Mate 50 Pro, küresel pazarda satışa sunulmaya başlandı. Mate 50 serisinin kullanıcılarla buluşmasının ardından gündeme şimdi Huawei P60 Pro oturmaya başladı. Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre P60 Pro’da önemli bir kamera yükseltmesi gerçekleşecek.

Huawei P60 Pro Kamerasıyla Çok Konuşulabilir

Kaynağa göre Huawei, P60 serisinde ana kamerayı değiştirmeye hazır ve fotoğraf kalitesini artırmaya odaklanacak. Fakat telefon serisinde yer alacak kameranın detayına dair bir bilgi paylaşımı olmadı. Kaynak ayrıca bu bilgiyi verirken alt bölümdeki fotoğrafı paylaştı. Bu gelişme P60 serisinde kamera diziliminin değişmeyeceği anlamına geliyor.

2023’te görücüye çıkacak birçok amiral gemisi telefonda 1 inç büyüklüğünde sensörlerin kullanılması bekleniyor. Seride P60 Pro’da bu büyüklükte bir kameranın yer alması sürpriz olmayacaktır. Öte yandan P60 serisine Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi güç verecek. Telefonların bir kez daha 5G ağlardan yoksun olması bekleniyor. Fakat Huawei’in 5G desteği için geliştirdiği kılıfların duyurusu P60 serisi için de sürdürecektir.

Hatırlayalım, Huawei Mate 50 Pro modelinde değişken diyafram teknolojisi ile f/1.4 ila f/4.0 diyafram arasında geçiş yapabilen ve Optik görüntü sabitlemeyi destekleyen 50 megapiksel ana kamera yer aldı. Böylece değişken diyafram özelliğini P60 Pro’da da görebiliriz. P50 Pro modelinde ise f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50 megapiksel ana kamera kullanıldı. Bu kameraya 40 megapiksel renkli, 13 megapiksel ultra geniş açılı ve 64 megapiksel telefoto zoom kamerası eşlik etti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu