Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S9 Pil Performansı ile Şaşırtacak!

Dün gerçekleştirilen Samsung Foundry Forum Europe etkinliği kapsamında Samsung, yeni nesil 8 nanometre üretim sürecine seri olarak geçiş yapabileceğini ve bunun geliştirilmesi için yoğun bir mesai harcandığını belirtti. Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S9 yeni nesil Exynos işlemci ile karşımıza çıkacak. Aynı etkinlikte Samsung tarafından yapılan bilgilendirme toplantısında 7 nanometre üretim sürecine sahip yeni nesil Exynos yonga setinin güç vereceği Galaxy S9‘un pil tarafında büyük bir verimlilik sağlayacağı belirtildi.

Samsung Galaxy S9 Pil Performansı ile Sınırları Çizecek!

Yapılan değerlendirmelere baktığımızda 7 nanometre üretim sürecine sahip yeni işlemcinin pil performansı anlamında telefona %15 – %20 arasında katkı yapması bekleniyor. Bu durumun mobil pazarda büyük bir değişime imza atacağını öngörmek ise hayalperestlik olmayacaktır diye düşünüyoruz. Bakalım Samsung yeni nesil yonga setleri ile bize neler sunacak?

Galaxy S9 modellerle birlikte parmak izi okuyucusunun daha önce fazlasıyla eleştirilen konumu daha ulaşılabilir bir noktaya taşındı. Yeri gelmişken burada Galaxy S9’un arkasında fazladan bir sensörün yer aldığını belirtelim. Buradaki sensör sayesinde tansiyon ve stres ölçümü yapılabiliyor.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu