Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriKatlanabilir TelefonlarMobirollerrealmeTeknoloji

Realme GT 2 Fold Piyasayı Sallamaya Geliyor! Yok Böyle Tasarım!

Realme de katlanabilir telefon işine girmeye hazırlanıyor. Realme GT 2 Fold tasarımı ve kamerası ile rakiplerine göz dağı verecek.

Realme‘nin esnek ekranlı katlanabilir bir akıllı telefon hazırladığına dair söylentiler, bugün şiddetini artırdı. Çinli teknoloji devi, Huawei, Samsung ve Xiaomi’den sonra katlanabilir telefon işine girmek için gün sayıyor diyebiliriz. Realme GT 2 Fold olarak isimlendirilmesi beklenen bu telefon bugün çizimleri ile ortaya çıktı. Tasarım ve kameralar on numara görünüyor.

Realme GT 2 Fold özellikleri ile dikkat çekiyor

Görselleri sızdıran muhbir, grafik editörlük becerilerinin tasarımı doğru bir şekilde yeniden üretecek düzeyde olmadığını, ancak cihazı görülene mümkün olduğunca benzer şekilde tasvir etmeye çalıştığını belirtiyor. Yani nihai tasarımda bazı değişikliklerin olabileceğini söyleyebiliriz. Aşağıdaki görselden sızdırılan bilgiler doğrultusunda hazırlanan katlanabilir telefonun tasarımını görebilirsiniz.

Realme GT 2 Fold

Katlanabilir teleofn şimdilik Realme GT2 Fold olarak adlandırılıyor. Ancak telefonun bu isim altında satışa çıkacağı kesin değil. Dediğimiz gibi nihai sürümde çok farklı değişiklikler yapılabilir. Aktarılan bilgilere göre bu modelde 8.0 inç büyüklüğünde ekran kullanılacak. Telefon katlandığında ise 6.5 inçlik bir ekran deneyimi sunacak.

Arka tarafta, Meizu 17 serisindeki kamera ünitesine çok benzeyen yatay olarak yerleştirilmiş bir kamera ünitesinin kullanılması bekleniyor. Telefonun ana kamerasının iki adet 50 megapiksel sensör içereceği de söylentiler arasında yer alıyor.

Gelecek vaat eden Realme GT 2 Fold’un ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Ancak Çinli teknoloji devinin son dönemdeki ataklarını göz önünde bulundurursak bu modelin 2022’de tanıtılma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Fiyat açısından 1.500 doların üzerinde olacak olan bu canavar muhtemelen Snapdragon 8 Gen 1 yani diğer adıyla Snapdragon 898 yonga setinden belsenecek. RAM tarafında ise 12 GB veya en iyi ihtimalle 16 GB RAM ile gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu