Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Exxen Çıldırdı! Şampiyonlar Ligi Maçları Sudan Ucuza İzlenecek!

Acun Ilıcalı’nın platformu Exxen, Şampiyonlar Ligi maçları için dev bir atılım yaptı. Maçlar sudan ucuza Exxen’den izlenebilecek.

Acun Ilıcalı, 1 Ocak 2021 tarihinde Netflix rakibi platformu Exxen ile karşımıza çıkmıştı. Çıkışında büyük ses getiren Exxen’in yükselişi kısa sürmüş ve bir süre durağanlaşmıştı. Ancak yeni dizilerin eklenmesi özellikle Leyla ile Mecnun‘un yeni bölümleri ile platformda yer alacağının müjdelenmesi ile Exxen’in popülaritesi artmıştı. Şimdi ise Exxen’de Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlanacağı açıklandı.

Exxen UEFA Şampiyonlar Ligi Maçlarının Fiyatını Açıkladı

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin yayın haklarını satın alan Acun Ilıcalı bugün herkesi şok eden açıklamalarda bulundu. Orkun Ün’ün “UEFA maçları artık Exxen’de yayınlanacak. Nasıl bir stratejiniz var?” sorusu karşısında Acun’dan fiyat açıklaması da geldi.

Acun Ilıcalı; “Maçlarda büyük delilik yapacağım. Bize futbol maçlarının maliyeti yıllık 30 milyon Euro’dan fazla olacak. Fiyatları çok uygun yaparak herkesin Exxen seyretmesini sağlayacağım. Aylık 25 TL’den başlayan fiyatlarla maç seyredilebilecek. Çok kazandığım zaman değil, daha çok insan seyrettiği zaman mutlu olan biriyim.” ifadesini kullandı.

Exxen

Aylık 25 TL’den başlayan fiyatlar ile maçların futbolseverler ile buluşturulacak olması büyük bir olay. Normal şartlar altında bu maçlar için kullanıcılar 100 TL’ye varan faturalar ödüyordu. Netflix ile sıkı bir rekabet içerisinde olan Exxen’in bu hamlesi, platformun daha da güçlenmesini sağlayacak. Futbolu çok seven Türk halkı yüksek ihtimalle bu fiyatlar karşısında bayram edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu