Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Paraya Para Demedi! Liderliği Yeniden Aldı!

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung, yeni telefon satışları ile akıllı telefon pazarındaki liderliği yeniden devraldı. By by Apple.

2021 yılında yepyeni akıllı telefonları ile defalarca kez haberlerimiz de yer alan Samsung yine dur durak bilmeden rakiplerine meydan okumaya devam ediyor. Katlanabilir telefonların yanı sıra katlanabilir Galaxy tablet üzerinde de çalışan şirket hemen hemen her alanda çeşitli yeniliklere imza atmaya hazırlanıyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl sonu yani 2020’nin dördüncü çeyreğinde akıllı telefon pazarının liderliğini Apple’a kaptıran şirket bugün sevindirici bir haber ile gündeme geldi. Şirket yeni telefon satışları ile liderliği yeniden devraldı.

Pek çok markaya katlanabilir akıllı telefon ekranları üretmeye başlayan Güney Koreli şirket her şeyden uzak bir Galaxy tablet üzerinde de çalışıyor. Diğer tabletlerin aksine katlanabilir bir yapıda karşımıza çıkacak olan Galaxy Tab rakiplerini de meraklandıracak gibi görünüyor. 2021’in ilk çeyreğinde oldukça güzel bir performans sergileyen şirket bu durumu satış grafiklerine de yansıtmayı başardı. Yeni lideri selamlayın.

Samsung

Samsung Kârını Artırdı!

Reuter’ın paylaşımı ile edindiğimiz bilgilere göre Güney Koreli şirket 2021’in ilk çeyreğinde piyasaya sürdüğü akıllı telefon satışlarında yüzde 44 kar elde etmiş. 2020’nin aynı dönemine göre karını yüzde 8.3 milyar dolar yükselten şirket oldukça güzel bir başarıya imza attı. İlk çeyrekte 76 milyon adet akıllı telefon satmayı başaran şirket akıllı telefon pazarının liderliğini Apple’dan da geri aldı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu