Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12S Ultra Önemli Bir Güncelleme Aldı

Xiaomi’nin amiral gemisi kamera canavarı Xiaomi 12S Ultra önemli bir güncelleme aldı. Bu güncelleme ile telefon kusursuz oluyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin arama yapabilen kamerası Xiaomi 12S Ultra için bugün önemli bir güncelleme yayınlandı. MIUI 13.0.5.0 güncellemesini OTA üzerinden sunan firma, telefondaki sorunların tamamını çözüyor. Yaklaşık olarak 740 MB büyüklüğündeki bu güncelleme telefonun kablosuz şarj deneyimini geliştiriyor. Ayrıca Xiaomi’nin halkla ilişkiler departmanı başkanı Wang Hua, bu güncellemenin cihazın kamera performansını optimize etmek için olduğunu söyledi.

Xiaomi Mi 12S Ultra’nın en büyük özelliği, Sony ile ortaklaşa geliştirilen bir inçlik 50MP IMX989 sensörle donatılmış olması gösteriliyor. Piksel boyutu 3,2μm olup, mükemmel gürültü azaltma özelliği, geniş dinamik aralık ve mükemmel ayrıntı sağlıyor. Üç arka modülün tümü 8K video kaydını destekliyor. Güncelleme ile kamera tarafında da iyileştirmelerin yapıldığını belirtelim.

Xiaomi’nin yeni canavarı 3 yıl boyunda ana Android güncellemelerini alacak. Ayrıca güvenlik güncellemeleri de bu telefona hızlı bir şekilde sunulacak. Güncelleme konusunda geçmiş yıllara göre daha hızlı ve sorunsuz bir deneyim sunan Xiaomi’nin bu performansı kullanıcıları tarafından oldukça beğeni topluyor.

Xiaomi 12S Ultra

Şimdilik sadece Çin pazarında satılan bu telefonun Avrupa pazarına gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. Aralık ayında firmanın Xiaomi 13 ailesini tanıtması bekleniyor. Bu seride yine Leica imzalı lenslerin kullanılacağı söyleniyor. Bakalım yeni canavarlar nasıl olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu