Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Snapdragon 870 İşlemcili Telefon Sayısı Artacak! Aha Dayıya Sor

Xiaomi Snapdragon 870 işlemcili telefonlar üretmeye devam edecek. Yine ortalığı karıştıracak yepyeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Akıllı telefon pazarında sürekli dengeler değişmeye devam ederken birbirinden farklı telefon üreticileri de çeşitli akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Özellikle Çinli teknoloji devi Xiaomi markası bu yıl yine birbirinden güzel amiral gemilerini hem ülkemiz de hem de dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcıya sunmayı başardı. Ülkemiz de oldukça popüler bir konumda yer alan ve oldukça sevilen şirket son olarak geçtiğimiz ay Mi 11 serisini kullanıcılarının karşısına çıkardı. Şu sıralar deli gibi satan telefon modeli şirketin kasasını parayla doldurup taşırmaya devam ederken Xiaomi Snapdragon 870 işlemcili telefonların artacağı ortaya çıktı.

2021 yılının başından bu yana çeşitli teknolojik ürünleri ile dünyanın dört bir yanına yayılmaya devam eden şirket, Çinli teknoloji devleri arasında ilk sırada yer alıyor. Aslında bu gelişmeye geçtiğimiz aylar da haberlerimiz de yer vermiştik. 2021’in ilk çeyreğinin sona erdiği şu günler de telefonlara güncellemeler de gelmeye devam ederken Çinli şirketten yeni bir haber daha geldi.

Xiaomi Snapdragon 870
Xiaomi Snapdragon 870

Xiaomi Snapdragon 870 İşlemcili Telefon Sayısını Artıracak

Hatırlayacağınız üzere Çinli teknoloji devi bu yıl Snapdragon 870 işlemciye sahip olan üç farklı amiral gemisini karşımıza çıkardı. Kullanıcıların oldukça beğenisini kazanan bu amiral gemileri satışları ile de tatmin edici olurken kullanıcılarına da kusursuz deneyimler sunmuştu. Xiaomi, Redmi K40, Mi 10S ve Black Shark 4 ile en popüler işlemciyi karşımıza çıkardı. Şirket önümüzdeki süreçte bu amiral gemileri arasına yepyeni telefon modellerini de eklemeye devam edecek. Yabancı kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre şirket Snapdragon 870 işlemcili telefon sayısını 5’e çıkarmak istiyor. Şirket bu gelişmeyi henüz doğrulamazken biz konuyu yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu