Genelİnternet Diziler

BluTV, Harry Potter’ın Yapımcısı Tarafından Satın Alındı!

BluTV, Harry Potter ve Game of Thrones gibi serilerin yapımcısı Warner Bros-Discovery tarafından satın alındı.

Türkiye’nin en büyük dijital platformlarından biri olan ve yerli Netflix alternatifi olarak kabul edilen BluTV satıldı. Son zamanlarda prens gibi orijinal içeriklerle dikkat çeken şirket, bundan sonra Warner Bros-Discovery çatısı atlında faaliyet gösterecek. İşte ayrıntılar…

BluTV, Harry Potter’ın Yapımcısı Tarafından Satın Alındı!

aslında BluTV ve Warner Bros-Discovery isimleri ilk defa yan yana gelmiyor. Daha önce yerli platformun bir kısmını satın alan şirket, aslında bu anlaşmanın ilk adımını atmıştı. Bu hamlenin bir sonucu olarak iki şirketin ticari ilişkisi gelişti ve HBO’nun Game of Thrones, The Last of Us gibi işleri kendine BluTV çatısı altında yer buldu.

Ne yazık ki iki şirket arasında yapılan anlaşmanın detayları şu an için belirsiz. Ancak kullanıcıları asıl endişelendiren konu bundan sonra ne olacağı. Bildiğiniz üzere BluTV’nin yerli bir şirket olmasının getirdiği pek çok avantaj vardı. Örneğin Hepsiburada Premium anlaşması sayesinde ayda sadece 14.90 ödeyen bir kullanıcı BluTV imkanlarından faydalanabiliyordu. Ancak muhtemelen Warner Bros-Discovery bu pek de karlı olmayan anlaşmayı sonlandıracaktır.

Bir diğer mesele de orijinal işler. Bildiğiniz üzere platform şu an özellikle Prens dizisi ile dillerden düşmüyor. Ancak olası yönetim değişikliği bu tür işlere ayrırılan bütçenin boşa gitmesine neden olabilir. Yine de tüm bunlar için beklemek dışında bir şansımız yok.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu