Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

PEAM00 / PEAT00 model numaralı OPPO telefonu 65W şarj ile TENNA’da görüldü!!!

Son zamanlarda 65W süper flaş şarjlı telefonlar üzerine çalışan OPPO’nun,  PEAM00 / PEAT00 adında yeni bir telefonu daha görüldü.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden olan OPPO, kategorisini sürekli olarak genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda birkaç yeni modeli ile pazara giriş yapan dev üretici, görünüşe göre yakında sevilen A serisine PEAM00 / PEAT00 kod adında bir model daha ekleyecek. Bugün CCC ve Sanayi Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan sertifikalar da, ortaya çıkan  bu iddiaları resmi belgeler ile destekliyor.

Cihazın ismi henüz belli olmasa da,  PEAM00 / PEAT00 kod adlarına sahip olacağını, hatta A serisinde yer alacağına kadar her şeyi kesin olarak biliyoruz.

Tanıtım tarihine geçecek olursak resmi bir tarih şu an için belli değil. Ancak bazı analistler bu telefonun Eylül ayında bekleyenleri ile bulacağını iddia ediyorlar. Tabii bunu yine zaman belirleyecektir.

Yeni A serisi telefonun özelliklerinden bahsedecek olursak cihaz,  8GB RAM + 256GB‘lık hafıza seçenekleri ile karşımıza çıkacak. Görünüş açısından ise delikli AMOLED bir ekran ile gelecek. Ayrıca bu ekranın boyutu 6.43 inç olacak ve 2400 × 1080 FHD Plus çözünürlüğü destekleyecek.

 

Yukarıda da belirttiğimiz gibi OPPO’nun bu yeni cihazı, günümüz modası delikli bir ekran tasarımı ile gelecek. Arka tarafta ise kare şeklinde bir yapılandırmaya sahip kameralar bulunacak.  160,5 × 73,9 × 7,85 mm boyut ve 169g ağırlığa sahip olan bu cihaz, kutudan ise Android 10 tabanlı ColorOS 7 arayüzü ile çıkacak.

 

Son olarak 4.200 mAh’lik bir pile sahip olan bu yeni cihaz,  65W‘ da hızlı şarj ile desteklenecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu