AsusBluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

ASUS ROG Cetra Pro Tanıtıldı! Özellikler Süper

Yeni ürünlerini hızla tanıtan şirket, ASUS ROG Cetra True Wireless Pro kulaklık modelini duyurdu. Gelin kulaklığın özelliklerine göz atalım.

ASUS, ROG Phone 6 serisini tanıtarak dünya genelinde yoğun ilgi gördü. Bu heyecan verici akıllı telefona ek olarak şirket, ASUS ROG Cetra Pro isimli çift modlu TWS oyuncu kulaklığını da piyasaya sürdü. İşte yeni oyun kulaklığının özellikleri karşınızda.

ASUS ROG Cetra Pro Özellikleri ve Fiyatı

Cetra Pro, en önemli özellik olarak kullanıcılarına hem kablosuz hem de kablolu olarak çalışmasıyla öne çıkıyor. Kulaklığın sahip olduğu 10mm ses sürücüleri, oyuncular için eşsiz bir deneyim sunuyor. AptX Loseless Sound ve Snapdragon Sound desteğiyle birlikte kulaklık, yüksek performanslı ve gecikmesiz bir ses deneyimi getiriyor.

Kulaklık çifti, 24-bit 96kHz ses kalitesi sunuyor. Bluetooth ve USB-C seçenekleriyle kablosuz veya kablolu olarak kullanabiliyorsunuz. Gürültü engelleme mekanizmasıyla dışarıdan ses neredeyse duyulmuyor. 45ms’lik gecikme süresiyle normal kulakların iki katı daha düşük gecikme sunuyor.

Dokunmatik kontrol desteği sunan kulaklık, IPX4 su koruma sertifikasına sahip. Kulaklık tam doldurulduğunda şarj kutusuyle birlikte 21 saate kadar dayanıklılık sunuyor. ANC aktifleştirilse bu çalışma süresi 13 saate düşüyor. Yalnızca 10 dakikalık şarj ile 90 dakikaya kadar dinleme süresi elde edebiliyorsunuz.

Ürün ROG Phone 6 serisiyle birlikte tanıtıldı. Ancak ürünün ne zaman satın alınabilir olacağı henüz belli değil. Şirketin yakında bu oyun kulaklığını satışa açması bekleniyor. Böylece fiyatını da öğrenebileceğiz. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu