Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Z Flip 2 Bir Hayal Kırıklığı Mı?

Piyasada katlanabilir cihazlarla rekabet edebilen nadir markalardan biri olan Samsung, Galaxy Z Flip 2 için bir şeyler yapmazsa sonuç hüsran!

Uzunca bir süredir katlanabilir ekranlı telefon üretimi için çalışmalar sürdüren Samsung, ürettiği Z Flip serisi ile büyük rağbet görüyordu. Bununla birlikte serinin 2. cihazı için beklentiler elbette ki artıyor. Beklentiler artıyor artmasına da Samsung tarafı o gelişmeleri bizlere sunabilecek mi? Samsung Galaxy Z Flip 2 bir hüsran olarak mı tarihe geçecek? Niçin bu soruyu sorduğumuzu ve böyle düşündüğümüzü haberimizin devamında anlayacaksınız.

Samsung Galaxy Z Flip 2 Adeta Hiç Geliştirilmemiş Gibi! 

Samsung tarafının yeni katlanabilir cihazı hakkında elimize yeni bir görsel ve bilgi geçti. Yılın sonlarına doğru tanıtılmasını beklediğimiz cihazın bataryası hakkında bazı bilgiler edindik. Adeta edindiğimiz bilgiler bizi şoka soktu. Cihaz 2 adet pil kullanıyor. Bu iki pilin toplamı ise yalnızca 3,300mAh büyüklüğünde bir bataryaya tekabül ediyor. Bu gelişmeyi öğrendiğimizde adeta ağzımız açık şekilde kalakaldık. Eğer ki serinin bir önceki yani ilk cihazının batarya performansını biliyorsanız sebebini çoktan anlamışsınızdır. Cihazın içerisinde bulunan yüksek performanslı yonga seti adeta bu pili sömürüyordu!

Galaxy Z Flip 2 Batarya

Serinin yeni cihazı için kullanıcılar kesin bir batarya iyileştirmesi beklerken Samsung tarafı ise tam tersini uyguluyor. Üstelik bir önceki modelin 5G versiyonunda bu batarya performansı çok daha kötü bir durumdaydı! 2 adet batarya kullanımı ile birlikte böylesine bir performans almayı eminiz ki kimse beklemiyordur. Samsung, kullanıcılarını memnun etmek adına bir şeyler düşünse iyi olur. Zira bu haberi gören kullanıcıların serinin yeni cihazı hakkında olumlu düşüncelere sahip olacağını düşünmek güç!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu