Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Güvenliği İle Sınır Tanımıyor! Devam Ediyor

Kendine has tarzı ile milyonlara ulaşmaya devam eden realme markası yine güncellemeler ile başarılı grafikler çizmeye devam ediyor.

2021 yılına girmemiz ile piyasaya çıkan telefonlar hem fiyatları hem de performansları ile ağızları açık bıraktı. Her geçen gün akıllı telefon pazarındaki rekabet artmaya devam ederken, dünyaca ünlü markalar bir yandan katlanabilir telefonlar üzerinde çalışıyor diğer yandan da daha önce piyasaya sürdükleri telefonları güncelliyorlar. realme markası da rakiplerinden geri kalmıyor güncelleme üzerine güncelleme yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay 30’dan fazla telefon modeli için Şubat 2021 güvenlik güncellemesini yayınlayan şirket, bu güncellemeyi bugün de üç farklı telefon modeli için yayına aldı.

Bilindiği üzere Android platformundaki açıklar her geçen gün  yayınlanan güvenlik güncellemeleri ile kapatılıyor. Yayınlanan güvenlik yamaları diğer bir yandan da telefonlar üzerindeki hataları giderirken korumayı da hatsafhaya çıkararak güvenli bir deneyim sunuyor. Özellikler Şubat 2021 ve Mart 2021 güvenlik güncellemeleri kullanıcıların ciddi anlamda imdadına yetişiyor. Açıkları önemli bir oranda kapatan bu güncelleme şuanda realme Q2i, Q2 Pro ve V3 modelleri için yayında.

realme
realme

realme Şubat 2021 Güvenlik Yaması Yayınladı

Geçtiğimiz haftalarda birbirinden farklı telefon modelleri için yayınlanan Şubat 2021 güvenlik yaması şimdi de üç farklı telefon modeli için aynı gün ve aynı saatte lansmana çıktı. Kullanıcılarına verdiği önem ile daha önce pek çok kez haberlerimizde yer bulan şirket yeni bir güncelleme daha yayınladı. Q serisi telefonlar ve V3 model telefon için yayınlanan güncelleme RMX2200_11_A.17 ve RMX2175_11_A.28 sürüm numarasına sahip. Android 10 tabanlı realme UI 1.0 güncellemesini de bünyesinde bulunduran güncellemenin dosya boyutu ne yazık ki bilinmiyor. Güncellemenin detayları da henüz paylaşılmazken önümüzdeki günlerde ayrıntıların yayınlanması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu