Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusTeknoloji

Asus Zenfone 5Z ve OnePlus 6 savaşı resmen başladı!

Akıllı telefon pazarında oldukça hareketli günler yaşanıyor. Asus’un aylar öncesinden tanıttığı yeni nesil amiral gemisi Asuz Zenfone 5Z global pazarda satışa sunuldu ve birçok kişi tarafından da takdirle karşılanan bir ürün oldu. Özellikle kamera tarafında çok büyük bir güncelleme alan ve RAW formatında video desteğine de kavuşan telefonun kamera yeteneklerinde ciddi bir iyileşme meydana geldi. Bugün Amerika’da satışa başlayan telefonun hedefindeyse amiral gemisi katili olarak bilinen OnePlus 6 var. Asus Zenfone 5Z OnePlus 6 rekabetinde son durum ise şu şekilde.

Asus Zenfone 5Z amiral gemisi katili OnePlus 6’nın katili mi olacak?

Amerika’da bugün OnePlus 6’dan 30 dolar daha ucuza satışa sunulan Zenfone 5Z’nin OnePlus 6 karşısında özellikle Amerika pazarında başarılı olacağını düşünüyoruz. Zira Amerika’da Çinli telefonlara karşı oluşan önyargı OnePlus 6 gibi modellerin başarısını da gölgeliyor. Ülkemiz pazarında da rekabet oldukça büyük çapta yaşanıyor.

  • Asus Zenfone 5Z 64GB model 3499 TL (Asus Türkiye Garantili)
  • OnePlus 6 64GB model 3599 TL (İthalatçı Garantili)

Görüldüğü üzere Asus gözünü OnePlus’a çevirmiş durumda bakalım bu savaşın galibi kim olacak? Bu noktada asıl kaybeden ise sanırız Xiaomi Mi 8 oluyor! Ne dersiniz???

Xiaomi Pocophone F1 tüm özellikleri, görüntüsü ve fiyatıyla karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu