Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMacBookMobirollerTeknoloji

Apple Bu Yıl Şov Yapacak! Vuracak Kırbacı Bize!

Apple’ın bu yıl tanıtacağı ürünler belli olmaya başladı. Cupertinolu teknoloji devi Apple, 2022’de adeta ürün şovu yapacak. İşte detaylar.

2022’ye girmemiz ile birlikte gözler teknoloji üreticilerine çevrilmişti. Bu süreçte yeni ürünlerini tanıtacak olan firmalardan beklentiler çok büyük. Beklenti ve yenilik demişken akla bir dönemler ilk gelen isim olan Apple’ın bu yıl neler yapacağı merak ediliyordu. Görünüşe göre Apple, bu yıla bomba gibi bir başlangıç yapmak için kolları sıvayacak.

Kaynaklar, Apple‘ın bu sonbaharda yeni iPhone, yeni MacBook Air, yeni iPad Pro ve diğer ürünler dahil olmak üzere tarihindeki en fazla sayıda donanım ürününü piyasaya süreceğini söylüyor. Listede ayrıca uzun süredir konuşulan yeni Mac Pro, yeni AirPods Pro 2 kablosuz kulaklık, üç yeni Apple Watch modeli, uygun fiyatlı iPad, premium segmentte yer alacak olan iPad Pro ve tabii ki iPhone 14 serisi yer alıyor.

iPhone 14 serisi büyük değişiklikler ile gelecek. İlk olarak, mini sürüm ortadan kaybolacak. İki giriş seviyesi iPhone 14 modeli, sırasıyla 6.1 inç ve 6.7 inç ekranlarla gelecek. Büyük ekranlı model iPhone 14 Max olarak isimlendirilecek. Pro sürümlerine gelince bu seride daha iyi kamera ve nokta çentik benzeri bir çentik sisteminin kullanılacağı söyleniyor.

Apple iPhone 14 Pro

Şirketin sonbaharda çıkaracağı çok sayıda ürünün yanı sıra Apple’ın Nisan ayında da bir etkinlik düzenlemesi bekleniyor. Bu etkinliğin kahramanları iPhone SE, iPad Air ve diğer cihazlar olacak. Apple Watch, iPad ve iPhone ise 2022’nin sonlarına doğru bizlerle olacak. Haziran ayındaki WWDC 22 etkinliğinde yeni MacBook modellerini de görebiliriz.

Yeni iOS 16 gibi yazılımlarını da bu yıl Haziran ayında tanıtacak olan teknoloji devi, bu sefer büyük çaplı yenilikler sunacak. Rakiplerinin ataklarına sessiz kalamayacak olan Cupertinolu üretici bakalım bizi şaşırtmayı başarabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu