Akıllı TelefonSamsungTeknoloji

6 GB RAM’li Samsung Galaxy C9 Pro Dünyaya Açılıyor

Samsung’un Uzak Doğu pazarına özel olarak geliştirdiği Galaxy C serisini son dönemlerde ülkemizde de görmeye başladık. Seri her ne kadar resmi kanallar yoluyla satışa sunulmasa da, paralel ithalat yoluyla birçok perakendecide Galaxy C5 ve Galaxy C7 modellerini bulmak mümkün. Samsung bir yandan da seriyi genişletmeyi sürdürüyor. Son olarak Galaxy C ailesinin en güçlü modeli Galaxy C9 Pro ekim ayı içerisinde kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Galaxy C9 Pro

Şu an için sadece Çin’de satışta olan Galaxy C9 Pro son gelen bilgilere göre global pazarda satışa sunulacak. WiFi Alliance kuruluşundan Wi-Fi sertifikası alan telefonun dünya piyasalarında ne zaman satışa çıkacağı ise şu an için bilinmiyor. C9 Pro, diğer Galaxy C serisi modellerde olduğu gibi ithalat yoluyla ülkemize giriş yapabilir.

Galaxy C9 Pro başlıca özellikler

6 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 653, 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama, 4.000 mAh kapasiteli pil, 16 megapiksel arka kamera, 16 megapiksel ön kamera, Android 6.0 Marshmallow, 4G desteği, Bluetooth 4.2 ve NFC.

>> İlginizi çekebilir; Asus Zenfone 3 Kutu Açılışı Ön Değerlendirme

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu