Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M31s ne zaman tanıtılacak? Belli oldu

Mobil pazarı ciddi anlamda zorlayacak olan Samsung Galaxy M31s tanıtım tarihi ve özellikleri belli oldu. İşte tüm detaylar…

Samsung orta segment pazarında Galaxy J, Galaxy C ve Galaxy On serilerini bitirerek yoluna sadece Galaxy A serisi ile devam etme kararı aldı. Bunun sebebini bilemesekte sonuçlarını hep birlikte görüyoruz. Bu tercihin sonucunda Güney Koreli üretici altı yada bir pazara telefon sunmak zorunda kaldı. Bu durum da birçok kişiyi ciddi anlamda rahatsız ediyor. Bu durumdan rahatsız olmayan Samsung ise Samsung Galaxy M31s tanıtımı yapmaya hazırlanıyor.

Şubat ayında tanıtılan Samsung Galaxy M31 modelinin başarısından sonra Galaxy M31s‘in nasıl bir pazar payı yakalayacağını bilemiyoruz. Bugün Hindistan’dan gelen bilgilere göre Güney Koreli üretici, 30 Temmuz tarihinde yeni nesil Galaxy M31s tanıtımını gerçekleştirecek. Ağustos’un ilk haftasından itibaren de telefonun önce Hindistan’da daha sonra da global pazarda satışa sunulacağını göreceğiz.

Samsung Galaxy M31s teknik özellikler ne olacak?

Ekran tarafında henüz bir bilgi bulunmuyor ama 6,4 inç civarlarında Full HD+ çözünürlüklü AMOLED bir ekran bekleniyor Exynos 9611 yonga seti ile güçlenecek telefon 64GB Hafıza ve 6GB RAM ile gelecek. Android 10 işletim sistemini OneUI 2.1 arayüzü kullanacak Galaxy M31s’in 6.000 mAh pil gücü ve 25W hızlı şarj desteği olacağını belirtelim. Arkada 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel geniş açı, 5 megapiksel bokeh ve 5 megapiksel makro kameranın bulunacağını da belirtelim.

Fiyat tarafında ise Samsung bir bilgi henüz sızdırmadı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu