Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO PEXM00 Kod Adlı Telefon Performans Testinde Göründü

OPPO’nun yeni orta segment telefonu OPPO PEXM00 Geekbench performans testinde görüntülendi. Puanlar gayet iyi görünüyor. İşte detaylar.

Bu ayın başında Çin’in TENAA sertifika platformunun veritabanında PEXM00 model numaralı bir OPPO telefonu göründü. Liste, orta sınıf telefon geleceğini göstermişti. OPPO PEXM00 bugün ise Geekbench performans testinde ortaya çıktı.

Geekbench, OPPO‘nun yeni telefonunun”lito” kod adına sahip olacağını gösteriyor. 1.80GHz temel frekansı olan Qualcomm yonga setinden güç alan bu telefon Adreno 620 grafik birimi ile gelecek. Adreno 620 detayından dolayı bu telefonun Snapdragon 765G veya Snapdragon 768G yonga seti ile besleneceği söyleniyor.

OPPO’nun orta segmentte yer alacak olan bu modelinde 8 GB RAM bulunacak. Android 11 ile çalışacak olan telefon Geekbench’in tek çekirdek bölümünden 2681 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 7542 puan almayı başarıyor.

OPPO

6.43 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde OLED ekran ile gelecek olan telefonda 2.100 mAh kapasiteli ikili batarya kurulumu bulunacak. Muhtemelen toplamda 4.000 mAh kapasiteli batarya sunacak olan telefonun arkasında ise üçlü kamera kurulumu yer alacak. Ana lensin 64 Megapiksel çözünürlüğünde olacağı söyleniyor. Ancak diğer kameraların kaç MP olduğu bilinmiyor.

Ön tarafta ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde Selfie kamerası bulunacak. Fiyat konusunda ise OPPO’nun yine uygun bir politika izlemesi bekleniyor. 350 – 400 dolar bandında olacağı söylenen bu modelin Nisan sonunda tanıtılması ve Mayıs’ta da satışa sunulacağı söyleniyor.

Son olarak kürkiye pazarına da yatırımlarına hız kesmeden devam eden OPPO’nun yeni modelini ülkemizde satışa sunacağını da belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu