Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Buds FE Uygun Fiyatı İle Çıkış Yaptı

Samsung, Fan Edition serisine ilk kez bir kablosuz kulaklık dahil ediyor. Galaxy Buds FE uygun fiyatıyla kullanıcıların ilgisini çekecektir.

Samsung’un bugün erken saatlerde duyurduğu bir diğer Fan Edition serisi ürün Galaxy Buds FE oldu. Samsung bu seride ilk kez sunduğu kablosuz kulaklıkta Fan Edition serisinin uygun fiyat politikasını sunuyor. Kablosuz kulaklık, ANC (Aktif Gürültü Önleme), kompakt bir yapıya ve uzun pil ömrüne sahip.

Galaxy Buds FE’nin ABD’deki fiyatı 99 dolar olarak açıklandı. Siyah ve beyaz renklerde gelen kulaklıkların şarj kutuları sadece beyaz renkte olacak. 10 Ekim tarihinde satışa sunulacak olan Galaxy Buds FE’nin diğer pazarlarda ne zaman çıkış yapacağı henüz açıklanmadı. Ancak kulaklık kısa süre içerisinde Türkiye pazarında olacaktır.

Samsung’un yeni kablosuz kulaklıkları, kutuda USB Type-C şarj kablosu, üç çift kulaklık ucu ve bir çift kanat ucuyla birlikte gelecek.

Galaxy Buds FE özellikleri

Kablosuz kulaklık her iki tarafta üç mikrofonla birlikte tek sürücülü bir ses kurulumuna sahip. Kulaklıklar Bluetooth 5.2 bağlantısının yanı sıra AAC, SBC ve SSC codec bileşenlerini sunuyor. Hangi cihazın aktif olarak kullanıldığına bağlı olarak Galaxy telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar arasında otomatik olarak geçiş yapabilirler. Kulaklıklarda ANC (Aktif Gürültü Önleme) ve özelleştirilebilir Ortam Modu bulunuyor.

Buds FE Tek şarjla 8,5 saate kadar, ANC kapalıyken şarj kutusuyla 30 saate kadar pil süresi sunabiliyor. Galaxy Buds FE, ANC açıkken tek şarjla 6 saate, şarj kutusuyla ise 21 saate kullanılabiliyor. Kablosuz şarj özelliği bulunmayan kasa, USB Type-C bağlantı noktası kullanılarak şarj edilebilmekte.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu