Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find N Sadece 5 Dakika Dayanabildi

OPPO Find N bugün anavatanı Çin’de satışa sunuldu. Katlanabilir telefonun tüm satış kanallarında tükenmesi sadece beş dakika sürdü.

OPPO Find N bugün erken saatlerde Çin’de satışa sunuldu. Find N’in raflarda kalması sadece 5 dakika sürdü. Yapılan açıklamaya göre telefon tüm satış kanallarında tükenmiş durumda. Katlanabilir akıllı telefon dünyasına yeni bir soluk getiren telefonun fiyatı ve sunduğu yenilikler göz önüne alındığında uzun bir süre daha yok satmaya devam edecektir.

Find N kısa süre önce de satışa sunuldu, ancak bu küçük bir lansmandı ve sınırlı sayıda satış gerçekleştirildi. Hatta ilk alıcılar bunu fırsata çevirip telefonu ikinci el piyasasında daha yüksek fiyattan satmaya başladı.

8GB+256GB ve 12GB+512GB şeklinde iki bellek seçeneğiyle satışa sunulan Find N’in resmi fiyatı sırasıyla 7.699 Yuan (1.210 $), ikincisi ise 8.999 Yuan  (1.410$) şeklinde. Bir sonraki satış 27 Aralık’ta gerçekleşecek. Şimdi telefonun başlıca özelliklerine göz atalım.

OPPO Find N

OPPO’nun katlanabilir akıllı telefon piyasasındaki ilk ürünü olan Find N’de 5.49 inç büyüklüğünde dış ve 7.1 inç büyüklüğünde iç ekran yer alıyor. Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisinden güç alan telefonda 33 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil bulunmakta. Öte yandan telefonun arkasında 50 megapiksel Sony IMX766 ana, 16 megapiksel Geniş açı ve 8 megapiksel TeleFoto Kamera şeklinde üçlü kamera yer alıyor. Telefonun incelemesine alt bölümde göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu