Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Xiaomi Mi 12, 120W Süper Hızlı Şarjı Destekleyecek!

13 Mayıs’ta gürültü önleyici kulaklıklarını piyasaya sürecek olan Xiaomi yine şaşırtacak. Xiaomi Mi 12, 120W süper hızlı şarjı destekleyecek.

Akıllı telefon ve tablet modellerine ek olarak yakın da gürültü önleyici kulaklık modellerini de karşımıza çıkaracak olan Xiaomi önümüzdeki süreci dolu dolu yaşayacak gibi görünüyor. Teknolojik anlam da bir dizi özelliği karşımıza çıkaracak olan şirket, yeni ürünleri ile ortalığı kasıp kavuracak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günler de hızlı şarj konusunda bazı detaylar ile gündeme gelen teknoloji şirketi yakın da Xiaomi Mi 12 ile adından söz ettirecek. Yeni akıllı telefona dair bazı detaylar bugün gündeme geldi. Cihaz ultra ince bir yapı da karşımıza çıkacak.

Birbirinden farklı ürünleri karşımıza çıkarmaya hazırlanan Çinli teknoloji şirketi, 13 Mayıs’ta yeni kulaklık modelleri ile adından söz ettirecek. Kauçuk uçlu kulaklık modellerini karşımıza çıkacak olan şirket bugün sıradaki amiral gemilerinden bir tanesi ile yine dikkatleri üzerine çekti.

Xiaomi Mi 12
Xiaomi Mi 12

Xiaomi Mi 12 Ultra İnce Olarak Görüntülendi

Mi 12 Ultra’nın konsept tasarımı vaktinden önce internette halka açıldı. Ultra ince bir yapı da karşımıza çıkan amiral gemisi, dik açılara sahip olacak. Siyah, mavi, siyah ve sarı renk kombinasyonlarına sahip olacak olan cihaz, tasarımı ile çok beğenilecek. Farklı bir lens düzeni ile karşımıza çıkacak olan model, ana kamerada 149 megapiksellik lens kullanıyor. Yeni kamerası ile geleneksel kameralara gerçekten meydan okuyacak olan şirket, Mi 12 Ultra’da Snapdragon 888 Plus işlemciyi karşımıza çıkaracak. Snapdragon 888’den daha iyi performans sunacak olan yeni işlemci, pil ömrü ile de tam uyumlu çalışabilecek. 120W hızlı şarjı destekleyen 6.000mAh kapasitesine sahip batarya ile piyasaya sürülecek olan telefon rakiplerini korkutacak içeriklere sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu