Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Unpacked 2020 videolarını sızdırmaya başladı

11 Şubat tarihinde yapılacak olan Samsung Unpacked 2020 etkinliği için Güney Koreli üretici bugün 2 farklı video yayınlandı. Yürü be Samsung…

Samsung 11 Şubat tarihinde yeni nesil amiral gemisi Galaxy S20 ailesini tanıtmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte Galaxy Fold 2 adıyla bildiğimiz Galaxy Z Flip adında katlanır bir telefon ile de tanışacağız. Bir süredir haberlerini yaptığımız Samsung Unpacked 2020 etkinliği için Samsung bugün iki video yayınladı ve telefonlar ile ilgili heyecanı da arttırdı.

Yayınlanan videolarda takdir edersiniz ki; telefonların fiziki görselleri bulunmuyor ama “a” harfi yerine telefonların ekleniyor. Samsung bize neyi ne kadar fiyata tanıtacak bunu gerekten çok merak ediyoruz ama gelen bilgilere göre Samsung daha uygun fiyatlı katlanabilir bir telefon üzerinde çalışıyor. İşte etkinlik için yayınlanan o videolar.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=3g3i2my0V98&feature=emb_logo

Galaxy Flip Z tasarımı ile ilgili birçok bilgiyi ve görseli sizlerle paylaştık. Görünen o ki; Samsung X50 modem destekli bir Snapdragon 855 (bazı yayınlar Snapdragon 855+ diyor) yonga seti ile karşımıza çıkacak. Bugüne kadar görmediğimiz bir istiridye tasarımına sahip olacak telefonun global pazara sunulacağını ve adetli üretimin de çok önceden başladığı gelen bilgiler arasında. Samsung Galaxy Fold serisinde düştüğü hataya tekrar düşmek istemiyor ve telefonların tümünü Mobil Dünya Kongresi 2020‘nin başlaması ile birlikte satışa sunmak istiyor.

Mobil Dünya Kongresi 2020 etkinliği kapsamında telefonun detaylarını sizlerle paylaşacağız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu