Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Note 10 hakkında çarpıcı bilgiler geldi

Galaxy S10 serisi telefonlar tanıtıldıktan birkaç gün sonra dünyada yaygın şekilde satışa sunuldu. Şimdi gözler Samsung’un temmuz ya da ağustos ayı içerisinde duyuracağı Galaxy Note 10 modeline çevrildi.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Galaxy Note 10 dört kameralı olacak

Şirkete yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesi Note 10 hakkında çarpıcı gelişmeler aktardı. İlk olarak bir sonraki Note serisi telefonda dörtlü arka kamera göreceğiz. SM-N975F model numarasına sahip olacak telefonun, 5G’nin henüz yaygın olarak bulunmaması nedeniyle, hem 4G LTE hem de 5G versiyonlarının olacağı tahmin ediliyor.

Samsung halihazırda Galaxy S10’un 5G versiyonunda dört arka kamera kullandı. Benzer kamera paketi büyük olasılıkla yazılım tarafındaki yeni gelişmelerle birlikte Note 10’a da aktarılacak.

Siteye göre Galaxy Note10’da 6.66 inç büyüklüğünde (Note 9’a göre %8 daha fazla ekran alanı) 19.5:9 en boy oranına sahip Quad HD + çözünürlüklü dinamik Super AMOLED ekran kullanılacak. Samsung’un şirket içerisinde “Da Vinci” olarak isimlendirdiği telefonda 3.5 mm kulaklık girişi olmayacak. Galaxy S10 serisinde olan bu kulaklık girişinin Note 10’dan çıkarılacak olması elbette birçok Samsung hayranını üzecektir.

Son olarak Samsung’un Note 10’a eşlik edecek S-Pen kaleme kamera entegre edebileceği gelen bilgiler arasında.

Samsung Galaxy A30 tanıtıldı! Uygun fiyat bu telefonu uçurur!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu