Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Tanıtım Tarihi Kesinleşti

Samsung’un yeni amiral gemisi ailesi Galaxy S22 için tarih belli oldu. Yeni canavarlar çok yakında bizlerle birlikte olacak.

Güney Koreli Samsung, Galaxy S21 ailesi ile beklediği başarıyı bulamamıştı. Galaxy S20’den de az satan bu seriden sonra Samsung kollarını yeni modeller için sıvadı. Bugün gelen bilgiler ile Galaxy S22 ailesinin tanıtım tarihi ortaya çıktı. Görünüşe göre Samsung yine elini çabuk tutacak ve karşımıza yeni canavarları ile hızlı bir şekilde çıkacak.

Bildiğiniz gibi Kasım ya da en geç Aralık ayında Xiaomi 12 tanıtılacak. Snapdragon 898 yonga seti ile gelecek olan bu telefondan sonraki amiral gemisi ise Galaxy S22’nin olması bekleniyor. Snapdragon 898 ve Exynos 2200 yonga setli sürümleri ile gelecek olan telefon kamera konusunda bu yıl şeytanın bacağını kıracak gibi görünüyor.

Galaxy S22 ailes iOcak ayında tanıtılıp satışa sunulacak

Bu yıl Olympus ile anlaşacağı söylenen Samsung muhtemelen 200 Megapiksel sensöre geçiş yapacak. Yine üç farklı model tanıtacak olan teknoloji devi, Kasım ayında telefonlarının seri üretimine başlayacak. Ocak ayına geldiğimizde ise bizleri Galaxy Unpacked 2022 etkinliği karşılayacak. Etkinlik sonrası satışa sunulacak olan yeni canavarların fiyatları konusunda şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Galaxy S22 Ultra

Samsung muhtemelen Çinli teknoloji üreticileri ile mücadele edebilmek için fiyatları artırmayacaktır. Ancak S21 ailesinden de ucuz olmayacağını belirtelim. Uzun zamandır Çinliler gibi devrimsel yenilikler sunamayan Samsung, S22 ailesinde One UI 4.0 tabanlı Android 12 işletim sistemini kullanacak.

One UI 4.0 arayüzü ile telefonlarına yeni özellikler ekleyecek olan Samsung’un şimdilik nasıl bir yenilik sunacağı bilinmiyor. Android 12’nin API‘larını güzel bir şekilde harmanlayacak olan Samsung, söylenene göre en iyi Android deneyimini One UI 4.0 ile sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu