Akıllı TelefonAppleiOSiPhone

iPhone 8 Türkiye ‘de satışa sunuldu! İşte fiyatı

iPhone 8 Türkiye ‘de henüz Apple Store aracılığıyla satışa sunulmadı, ancak bazı çevrimiçi mağazaları yeni iPhone’lar için ön sipariş sürecini başlattı. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Apple Store’dan önce hepsiburada.com ve n11.com aracılığıyla ön sipariş almaya başladı.

iPhone 8 Türkiye fiyatı belli oldu

Hepsiburada.com’da Apple Türkiye garanti kapsamında olan iPhone 8 64 GB seçeneği için 4.199 lira, iPhone 8 Plus 64 GB modeli içince 4.799 lira fiyat belirlendi. Siteden yapılan açıklamaya göre telefonlar 31 Ekim’de stoklarda olacak. Bu gelişme ülkemiz kullanıcılarının yeni iPhone’lar için bir süre bekleyeceğini gösteriyor.

Ek olarak sitede şu açıklamaya yer veriliyor: “Ürün farklı bir fiyattan satışa sunulabilir. Eğer ürün daha yüksek bir fiyattan satışa sunulursa, ön sipariş veren müşteriden fiyat farkı alınmaz, ayrıca teslimatta öncelik sağlanır. Ürün daha düşük bir fiyattan satışa sunulursa, aradaki fark teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde ön sipariş veren müşteriye ödenir.”

N11.com sitesinde de telefonların yine benzer fiyatlardan listelendiğini belirtelim. Her iki çevrimiçi mağazada telefonların ayno fiyatlardan satışa sunulması iPhone 8 serisi modellerin Türkiye fiyatını da ortaya çıkarmış görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu